SİCCİN 5’TEN EN ÇOK KORKANA 20 BİN TL ÖDÜL

Siccin 5 vizyon için gün sayarken, bir güzel haber de sıkı takipçileri için geldi.

Siccin 5, 17 Ağustos’ta vizyonda olacak, vizyon öncesi yapılacak özel gösterim ile de şanslı 73 seyirci filmi herkesten önce izleyecek. Onedio ile yapılacak ortak bir çalışmayla Siccin 5’i bu özel gösterimde izleyecek şanslı 73 kişiden en çok korkan bir izleyici ise 20.000 TL ödülün sahibi olacak. Sinema salonuna yerleştirilecek özel takip kameralarıyla seyirciler film boyunca tek tek takip edilecek. Özel jürinin film sonunda yapacağı değerlendirmeyle ile birlikte de bu ödül sahibine salonda takdim edilecek.

Vizyona girdiği her sene seyirciden aldığı ödüllerle fark yaratan ve zirvede yer alan Siccin serisi bu sefer seyircisini ödüllendirerek Türk sinema tarihinde de bir yeniliğe imza atmış olacak. En çok korkanın 20.000 TL kazanacağı özel gösterim 14 Ağustos Salı günü gerçekleştirilecek. Bu özel gösterime katılım için yapılması gereken ise Siccin 5 fragmanını izlerken korktuğun anları videoya çekip, videoyu baş[email protected] mail adresine göndermek. Onedio ekibi kazananlarla irtibata geçecek ve davetiyelerini iletecek.

Korku filmlerinin ustası Alper Mestçi’nin yönetmenliğini üstlendiği, Muhteşem Tözüm’ün yapımcısı olduğu Siccin 5’te üç ayrı ailenin hayatlarını cehenneme çeviren lanetli kabusların, geçmişte yapılan tek bir ayinde kesişmesinin gerçek hikayesi anlatılıyor.