Tüm dünyada sadece LEGOLAND® Discovery Centre’lar ve LEGOLAND® Tema Park’ların sinemalarında gösterilmek üzere özel 4D efektlerle hazırlanan LEGO® Ninjago filmi yarıyıl tatilinin ilk gününde gösterime girdi. Çocuklara özel düzenlenen gala ile ilk ön gösterimi yapılan film 3 ay boyunca yayında olacak. 

Tüm dünyada sadece LEGOLAND® Discovery Center’larda izlenebilecek LEGO® Ninjago Filmi gösterime girdi!

Tüm dünyada sadece LEGOLAND® Discovery Centre’lar ve LEGOLAND® Tema Park’ların sinemalarında gösterilmek üzere özel 4D efektlerle hazırlanan LEGO® Ninjago filmi yarıyıl tatilinin ilk gününde gösterime girdi. Çocuklara özel düzenlenen gala ile ilk ön gösterimi yapılan film 3 ay boyunca yayında olacak. Üstelik Ninjago temalı mozaik atölye de tatil boyunca LEGOLAND® Discovery Center’da…

3-10 yaş arası çocuklu aileler için eğlenceli ve öğretici aktiviteler sunan LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, dünyada sadece LEGOLAND® Discovery Centre’lar ve LEGOLAND® Temalı Park’ların sinemalarında izlenebilecek olan LEGO® Ninjago filminin galasına ev sahipliği yaptı. 20 Ocak Cumartesi günü düzenlenen gala ile gösterime giren film yarıyıl tatili ve sonrasında 3 ay boyunca yayında olacak.

Çocuklar. Kai, Nya, Lloyd, Zane ve Cole ile birlikte dünyayı kurtarıyor!

4D teknolojisiyle izleyicinin kendisini aksiyonun içinde hissettiği filmde çocuklar LEGO® Ninjago karakterleri Master Wu ile Kai, Nya, Lloyd, Zane ve Cole’un maceralarına ortak oluyor. Master WU’nun Ninja’ları eğitime hazırladığı filmde; Kai, Nya, Lloyd, Zane ve Cole kendilerini bir anda bir felaketin içinde buluyor. Sadece Ninjaları değil tüm dünyayı sarsacak olan bu felaket Ninjalar ve küçük izleyenlerin kahramanca dünyayı kurtarmasıyla son buluyor.

Mozaik atölyesinin konuğu bu kez Lloyd!

Yarıyıl tatilinin ikinci haftasında 25 - 26 Ocak’ta düzenlenecek atölye çalışmasında bu kez Ninjalardan Lloyd’un mosaiği yapılacak. Saat 12.00 – 18.00 saatleri arasında gerçekleşecek atölye çalışmasında çocuklar 1 metreye 77 santim genişliğinde, 14 bin parçadan oluşan Lloyd mozaiğini tamamlayacaklar. Tatil boyunca ve sonrasında Ninjago filmini de izlemek mümkün!