‘H2O’ ÖDÜLLÜ KISA FİLM YARIŞMASI BAŞLADI 

Kadıköy Belediyesi’nin Kadıköy Çevre Festivali kapsamında düzenlediği “H2o” kısa film ve fotoğraf yarışmasına başvurular başladı. Kentte ekolojik yaşamın konu edileceği filmler için son başvuru tarihi 18 Mayıs 2018

Kadıköy Belediyesi’nin Kadıköy Çevre Festivali kapsamında düzenlediği “H2o” kısa film ve fotoğraf yarışmasına başvurular başladı. Kentte ekolojik yaşamın konu edileceği filmler için son başvuru tarihi 18 Mayıs 2018.

EKO-KAMERA ÖDÜLÜ

Kadıköy Belediye’si Çevre Festivali kapsamında kamerasını doğadan yana kullanan amatörleri ve profesyonelleri bir araya getirecek yarışma sonucunda ödüle layık görülen eserler Eko-Kamera Ödülleri’ni kazanacak. Kadıköy sınırları içerisinde yaşayan tüm yurttaşların katılabileceği yarışmada, yurttaşların doğadan yana bakış açısının geliştirilmesi amaçlanıyor.

SUYUN FORMÜLÜ KAMERADA

Suyun formülü olan ‘H2O’nun konu olarak belirlendiği yarışmaya, her yarışmacı bir eserle katılabilecek. Kendi anlayış ve anlatım tarzlarına uygun olan tekniklerin kullanılabileceği yarışmada yer alacak filmlerin uzunluğu ise 2-8 dakika arasında olması gerekiyor. Yarışmaya katılacak filmlerin daha önce her hangi bir yarışmaya katılmamış veya başka bir yerde kullanılmamış olması gerekiyor.

ÖDÜLLER ÇEVRE FESTİVALİNDE SAHİPLERİNİ BULACAK

Yarışmaya katılan eserler alanlarında uzman jüriler tarafından değerlendirilecek. Kadıköy Çevre Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenecek ödül töreni ile son bulacak “H2o” Kısa Film Yarışmasının ödülleri ise şöyle: Birinciye 3 bin TL, ikinciye 2 bin 500 TL, üçüncüye 2 bin TL, Jüri Özel ödülü bin TL.

Yarışmaya cevrefestivali.kadikoy.bel.tr adresinden online olarak başvurular yapabilir.