“YAŞAMDAN İZLER” SERGİSİ 22 ŞUBAT’TA ART 212’de 


Ressam Deniz Say’ın üçüncü kişisel sergisi olan “Yaşamdan İzler” 22 Şubat’ta Art 212’de sanatseverler ile buluşacak. Etkinlik detaylarını ekte görebilirsiniz.

“YAŞAMDAN İZLER” SERGİSİ 22 ŞUBAT’TA ART 212’de

Ressam Deniz Say’ın üçüncü kişisel sergisi olan “Yaşamdan İzler”

22 Şubat’ta Art 212’de sanatseverler ile buluşacak.

Bugüne kadar çok sayıda karma sergide adı geçen Deniz Say, iki yıldır çalışmalarını sürdürdüğü üçüncü kişisel sergisi “Yaşamdan İzler”i sanatseverler ile buluşturmaya hazırlanıyor. 22 Şubat’ta Nişantaşı’ndaki Art212’de sanat meraklılarıyla buluşacak serginin ismi, sanatçının yoğun dokusal çeşitlilik yaratacak şekilde resim yüzeyinde kullandığı, kendi yaşamında filtre edip biriktirdiği, geçmişinden izler taşıyan malzemelerden geliyor. Belirli bir işlev için üretilmiş nesneler, özlerinden koparılıp alışılagelen algı kalıplarını kırarcasına sanatçının resimlerinde farklı dokular, derinlikler oluşturmak için kullanılıyorlar.

Ressam Deniz Say “Yaşamdan İzler” isimli sergisiyle ilgili “Kullandığım malzemeler, izleyiciyi, güncel bir durumun, “an”ın içine çekerken, resimlerimdeki romantik ışıkla zamansal bir zıtlık yaratarak; aslında hayatın içinde bulunan bu olguları birlikte sunuyor.” diyor.

Sergi, 7 Mart’a kadar meraklılarını bekliyor.

Mekan: Art212 Nişantaşı/ 0212 240 22 82 / 22 Şubat-7 Mart 2018

Deniz Say Hakkında:

1997-2002 yıllarında Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü’nde lisans eğitimini tamamladı. Profesyonel iş hayatı deneyimlerinin ardından 2012 yılında, çocukluğundan beri ilgilendiği resim alanında eğitim almak üzere Altan Çelem ile çalışmaya başladı. 2013 yılı itibarıyla eş zamanlı olarak Güneş Özmen ile de kendi atölyesinde çalışmalarına devam etti.

Kişisel Sergileri:

2015 – “Biriktirdiklerim” Galeri Artist Çukurcuma, İstanbul

2016 – “Biriktirdiklerim 2” Lucca Art Bebek, İstanbul

www.denizsay.com

www.denizsay.net

@paintingsbydeniz