Özkan Samioğlu’nun Kumüstü Yaşamlar - Meşe isimli fotoğraf sergisi, FMV Galeri Işık’ta sanatseverlerle buluştu. Büyük ilgi gören serginin açılışında ünlü fotoğrafçılar ve iş dünyasından önemli isimler bir araya geldi. Samioğlu’nun sergisi, 24 Şubat’a dek FMV Galeri Işık’ta izlenebilecek. 
Basın bülteni ve görselleri ekte değerlendirmenize sunarız.

Özkan Samioğlu’nun “Kumüstü Yaşamlar - Meşe” isimli fotoğraf sergisi, FMV Galeri Işık’ta açıldı

Özkan Samioğlu’nun Kumüstü Yaşamlar - Meşe isimli fotoğraf sergisi, FMV Galeri Işık’ta sanatseverlerle buluştu. Büyük ilgi gören serginin açılışında ünlü fotoğrafçılar ve iş dünyasından önemli isimler bir araya geldi. Samioğlu’nun “Kumüstü Yaşamlar - Meşe” isimli fotoğraf sergisi, 24 Şubat’a dek FMV Galeri Işık’ta izlenebilecek.

Katıldığı pek çok ulusal ve uluslararası yarışmalarda ödüller alan Özkan Samioğlu’nun fotoğrafları, sanatseverlerle FMV Galeri Işık’ta buluştu. İnsan hikayelerini kadrajlayan sanatçı çalışmasına doğup büyüdüğü topraklar olan Gümülcine’deki Meşe sahilinin ismini vermiştir. Sanatçı, sergideki eserlerde ışık ve gölgenin gücünü vurguluyor.

6 Şubatta açılışı gerçekleşen Samioğlu’nun “Kumüstü Yaşamlar- Meşe” isimli kişisel fotoğraf sergisi, 24 Şubat tarihine dek FMV Galeri Işık’ta sanatseverlerle buluşacak.

Özkan Samioğlu Hakkında:

1951 yılında Gümülcine’de doğan Özkan Samioğlu, İ.Ü. İşletme Fakültesini bitirdi. Çocukluk yıllarından itibaren gitar çalan Samioğlu “Bu kalp seni unutur mu” ve “Gönül” gibi bilinen şarkıların da bestecisidir.

Fotoğrafla tanışması 2008 yılında oldu, 2009 yılını da İFSAK'da gerekli eğitimleri alarak geçirdi . İFSAK ve FOTOGEN üyesi olan Özkan Samioğlu katıldığı pek çok ulusal ve uluslararası yarışmalarda ödüller alan Samioğlu, Uluslararası Fotoğraf Federasyonu ( FIAP) tarafından verilen AFIAP (FIAP sanatçısı) ünvanına da sahiptir.