Modül İstanbul ‘Sound Design Art Festivali’ ile eş zamanlı olarak açılan sergi, Aralık ayı boyunca ziyaret edilebilecek. 
 

Devrik Cümle sergisi Art!SPACE Gallery’de açıldı

42 Maslak Art!SPACE Gallery, The Empire Project işbirliğiyle“Devrik Cümle” sergisini de sanatseverlerin beğenisine sundu.

Modül İstanbul ‘Sound Design Art Festivali’ ile eş zamanlı olarak açılan sergi, Aralık ayı boyunca ziyaret edilebilecek.

Sanatla iç içe bir yaşam seçeneği sunan 42 Maslak, sanat tutkunlarını ilgi çekici bir sergiyle buluşturdu. The Empire Project işbirliğiyle sanatseverlerle buluşan “Devrik Cümle” sergisi, Modül İstanbul ‘Sound Design Art Festivali’ ile eş zamanlı olarak kapılarını açtı. Sergiyi ziyaret edenler aynı zamanda çeşitli söyleşiler, workshop’lar ve ofis sokaklarında yer alan müzisyenlerin dinletilerinin olduğu Modül İstanbul ‘Sound Design Art Festivali’nin ruhunu da yaşama fırsatı yakaladı.

Aralık ayının sonuna kadar görülebilecek sergi; Alp Sime, Burhan Kum, Lale Tara, Sinem Dişli, ve Jasper de Beijer’in eserlerinden oluşan bir seçkiyi sunuyor. Ayrıca Kerim Zapsu ve Tom Fellows da sergiye katkı sunan sanatçılar arasında yer alıyor.

Sergi, ismini sergide yer alan Burhan Kum’un yapıtından alıyor. Öğeleri bir dilin yaygın kullanım kurallarına göre sıralanmamış olan ‘Devrik Cümle’nin’ anlamına vurgu yapan sergi; grup sergilerinin, bazen tesadüfi bir şekilde, bazense sadece dekoratif anlamda yana yana duran yapıtların kendilerinin ötesinde toplu halde bir manasızlığa alternatif olarak bir araya gelmesine ithafta bulunuyor.

Sergi, Aralık ayının sonuna kadar 42 Maslak Art!SPACE Gallery’de görülebilecek.

“Devrik Cümle’ (Aralık 2017)

Ziyaret saatleri:

Pazartesi - Cuma 09:00 - 19:00

Cumartesi - Pazar 10:00 – 18:00

42 Maslak Art!SPACE Gallery

Tel: 0212 276 00 42