Özgün craft tatları ve mimari dekorasyonu ile fark yaratan The Populist, bomontiada’dan sonra Bebek şubesinde müdavimlerini ağırlamaya başladı.
 

Şehrin en popüler mekânlarından The Populist, Bebek’te kapılarını açtı!

Özgün craft tatları ve mimari dekorasyonu ile fark yaratan

The Populist, bomontiada’dan sonra Bebek şubesinde müdavimlerini ağırlamaya başladı.

Özel mekân tasarımı ve imza lezzetleri ile The Populist, şehrin en popüler mekânlarından biri olmaya devam ediyor. Kendine has ruhu ile şehir içinde bambaşka bir dünyanın kapısını aralayan The Populist, ‘ustalıkla işlenmiş’ anlamına gelen ‘craft’ lezzetleri ile de farkını ortaya koyuyor.

The Populist Bebek’in konsept tasarımı, bomontiada da olduğu gibi İspanya’nın ödüllü tasarım ofisi Lagranja’nın imzasını taşıyor. The Populist’in karakteristik mimari stilinden izler taşıyan Bebek şubesinde mekâna özel tasarlanan pek çok detay da dikkat çekiyor. Ambiyansı ve lezzetleri ile Bebek’e bambaşka bir hava katacak The Populist’in en göze çarpan dekorasyon unsurlarından birisi, tavandan başlayıp mekânın her köşesini saran “beer dream machine”. Craft lezzetlerin yapımında kullanılan özel aktarım makinasının bir maketi olarak konumlandırılan “beer dream machine” ışıklandırması ve dizaynı ile The Populist’in mekân tasarımındaki iddiasını bir kez daha ortaya koyuyor.

İç ve dış alan olmak üzere geniş bir alanda misafirlerini ağırlayacak olan Bebek, iyi yemek ve iyi müzik mottosu ile The Populist’in kendine has kültürünü %100 misafirlerine yaşatacak. Şehrin en keyifli buluşma noktalarından biri olacak The Populist Bebek, kendisiyle özdeşleşen DJ performanslarını bu kez bar bölümünde konumlandırdığı DJ kabininde gerçekleştirecek.

The Populist’te bir ilk: Pazar Kahvaltısı

İmza lezzetleri ile iddialı olan The Populist, Bebek şubesinde bir yeniliğe imza atarak misafirlerine Pazar günleri kahvaltı menüsü de sunacak. Monte Cristo Brioche Tost, Avokadolu Çavdar Tost, Eggs Benedict ve The Populist Bircher Musli gibi farklı lezzetleri bir araya getiren zengin kahvaltı menüsü ile The Populist Bebek, uzun kahvaltı keyfinin de vazgeçilmez mekânlarından biri olacak.

“İyi yemek, iyi müzik ve craft tatlar” mottosunu elden bırakmayan The Populist, ikinci adresinde de DJ performansları ve farklı etkinliklerle adından sıkça söz ettirecek!

The Populist Bebek

Bebek Mahallesi, Cevdet Paşa Caddesi, Neşe Sokak No:1 Beşiktaş,İstanbul

0212 358 56 80

The Populist Hakkında

Tarihi Bomonti Bira Fabrikası’ndan sonra ikinci şubesini Bebek’te açan The Populist, iyi yemek ve iyi müzik mottosu, kalıpları yıkan konsepti ve mekân tasarımıyla şehrin eğlence ihtiyacına farklı seçenekler sunuyor. Özenle seçilmiş craft lezzetleri ve alışılmışın dışında tasarlanmış özel dekorasyonu ile The Populist farklılığını ortaya koyuyor.