POPEYES®CEVAHİR HALİÇ AVM’DE YENİ RESTORAN AÇTI 


Türkiye'nin en büyük tavuk zinciri Popeyes Cevahir Haliç AVM'de hizmet vermeye başladı. 

POPEYES®CEVAHİR HALİÇ AVM’DE YENİ RESTORAN AÇTI

Türkiye’nin en büyük tavuk restoran zinciri Popeyes® TAB Gıda güvencesiyle büyümeye devam ediyor. Popeyes® Cevahir Haliç AVM’de açılan yeni restoranıyla misafirlerine hizmet vermeye başladı.

Türkiye hızlı servis restoran sektörünün lideri TAB Gıda güvencesiyle faaliyet gösterenPopeyes®, lezzet ağını genişletmeyi sürdürüyor. Popeyes® Cevahir Haliç AVM’de açılan yeni restoranını zengin menü alternatifleriyle tavuk severlerin hizmetine sundu.

Türkiye’de 190’dan fazla şubesi ile müşterilerine hizmet veren Popeyes®, Louisiana’nın ünlü şefleri tarafından geliştirilen eşsiz lezzet formüllerini ve New Orleans’ın geleneksel lezzetleriyle bir araya getirerek lezzet severlere sunuyor. Popeyes zengin tavuk menüleriyle İstanbullu ziyaretçilerini Cevahir Haliç AVM’de ağırlıyor.

Popeyes® ve diğer ürünlerle ilgili ayrıntılı bilgiye http://www.popeyes.com.tr/ adresinden ve Facebook/PopeyesTurkiye adresinden ulaşabilirsiniz.

TAB Gıda hakkında: ATA Grubu'na bağlı TAB Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş, Burger King®, Sbarro®, Popeyes® ve Arby’s® markalarının Türkiye'de münhasır lisans hakkı sahibi ve Burger King®, Sbarro®, Popeyes® ve Arby’s® restoranlarının Türkiye’deki işletmecisi ve geliştirme ortağıdır. TAB Gıda bünyesinde Burger King® 1995 yılında, Popeyes® ve Sbarro® markaları ise 2007 yılında faaliyete geçmiştir. TAB Gıda 2010 yılında da Arby's®'i bünyesine katmış, 2013 yılında da kendi markası olan Usta Dönerci®’yi kurmuştur. Bugün Türkiye genelinde 600’den fazla Burger King® restoranı, 80’e yakın Sbarro®, 190’dan fazla Popeyes®, 60’dan fazla Arby’s® ve 120’den fazla Usta Dönerci® restoranı bulunmaktadır. Hızlı servis restoran zincirlerini bünyesinde bulunduran TAB Gıda Sanayi ve Tic. A.Ş. bugüne kadar pek çok ödül alarak, sektörünün lideri konumundadır.