HARİTA, YOL TARİFİ, NAVİGASYON

Adres: 

Esentepe Mahallesi İnönü Caddesi No:138 Kartal / İstanbul

Telefon:

0 ( 216 ) 353 66 99
0 ( 216 ) 599 00 39
0 ( 543 ) 693 72 07
0 ( 216 ) 353 66 99

E-Posta:

[email protected]

Web:

https://medeniyetkizyurdu.com

Gerçek Yurt Tesisi

Yurdumuz, tesis niteliği olarak yurt hizmetleri için özel tasarlanmış bir bina olup, sonradan yurda çevrilmiş apartman ve benzeri bir yapıda değildir. Tüm detayları misafirlerimizin rahat, huzurlu, sağlıklı ve güvenli bir şekilde ikamet etmeleri için düzenlenmiştir.

Merkezi Konum

Yurdumuz, merkezi bir konumda olup metroya 5 dk yürüme mesafesindedir. Ayrıca ana cadde üzerinde olan yurdumuzun tam önünde otobüs durağı bulunmaktadır. Yurdumuzun hemen önünden her noktaya kolayca ulaşım sağlayabileceğiniz özel ve resmi ulaşım araçları geçmektedir.

Yönetmeliğe Uygun

Her katta mevcut bulunan yangın ve servis merdivenleri 2010 Ocak yangın ve itfaiye yönetmeliğine uygun olarak tasarlanmıştır. Yurdumuzun tüm açık-kapalı alanları, tüm ekipmanları ve personel niteliği MEB yurtlar yönetmeliğine uygun bir şekilde hazırlanıp güncellenmektedir.

Güvenlik

Yurdumuz müstakil bahçe içinde ve tam güvenlikli olup, bina giriş çıkışları parmak izli güvenlik sistemi ile denetlenmektedir. Alarm, Güvenlik kamerası, takip ve kayıt sistemi ile 24 saat izlenmektedir. Yurt içinde ve yurt kapısında 7 gün 24 saat esasına göre güvenlik personeli bulunmaktadır.

Oda Temizliği

Her katta bulunan temizlik görevlileri tarafından hijyen kuralları çerçevesinde oda ve genel yurt temizlikleri yapılmaktadır.

Servis

Medeniyet Üniversitesi Cevizli kampüsü ve Soğanlık Metro istasyonuna ücretsiz ring servisimiz mevcuttur. Tercihe bağlı olarak diğer üniversitelerin kampüslerine ve diğer tüm noktalara makul bir ücret karşılığında servis hizmeti bulunmaktadır.

Kahvaltı & Akşam Yemeği

Yurdumuzda çok zengin, açık büfe kahvaltı ücretsiz olarak sunulmaktadır. Günün en önemli öğünlerinden biri olan kahvaltı öğrencilerimizin güne zinde olarak başlamaları.

İnternet Hizmeti

Yurdumuzda 7/24 süper hızlı ve sınırsız fiber internet bulunmaktadır. Tüm öğrencilerimizin ücretsiz olarak bu hizmetten faydalanmalarını sağlamaktayız.

Kütüphane & Çalışma Odaları

Yurdumuzda kalan öğrencilerimiz tarafından 7/24 kullanıma açık ders çalışıp araştırma yapabilecekleri kütüphane, çalışma odaları ve etüt salonları bulunmaktadır.

İnternet Odası ve Dinlenme Odaları

Yurdumuzda, öğrencilerimizin günün yorgunluğunu atabilecekleri, televizyon izleyebilecekleri dinlenme odaları, ayrıca sınırsız fiber internet hizmetini kullanarak internet ortamında çalışmalarını, araştırmalarını ve görüşmelerini yapabilecekleri özel internet odası bulunmaktadır.

Spor Salonu

Sağlıklı bir yaşam için dilediğiniz zaman spor yapabileceğiniz, dilerseniz özel hocalar eşliğinde pilates dersleri alabileceğiniz spor merkezimiz siz misafirlerimiz için özenle dizayn edilmiştir.

Sıcak Su

Yurt genelinde 7/24 sıcak su mevcuttur.

Çamaşır Odası & Ütü Odası

Yurdumuzda çamaşır ve kurutma makinelerin bulunduğu çamaşır odası bulunmaktadır. Ayrıca çamaşırların asılarak kurutulması ve ütü yapılması için ütü ve çamaşır asma odaları bulunmaktadır.

Oyun Salonu

Yurdumuzda öğrencilerimizin boş vakitlerini değerlendirmesi ve stres atabilmeleri için oyun salonu bulunmaktadır.

Mescit

Yurdumuzda kalan öğrencilerimizin ibadetlerini yerine getirebilmeleri için ortak kullanıma ait mescit salonumuz mevcuttur.

Konferans & Sinema Salonu

Yurdumuzdaki öğrencilerimizin kullanımına açık sinema ve konferans salonu bulunmaktadır. Arkadaşlarınızla güncel sinema filmlerini takip edebileceğiniz keyifli zamanlar geçirebileceğiniz sosyal alanlarımız bulunmaktadır.

Ön & Arka Bahçe

Yurdumuzda çevre güzelleştirmesi yapılmış, müstakil, huzur bulabileceğiniz, sohbet edebileceğiniz, arkadaşlarınızla bir şeyler yiyip içebileceğiniz kafe ortamı konseptinde bahçelerimiz bulunmaktadır.

Asansör

Yurdumuzda öğrencilerimizin katlar arasında dolaşımını kolaylaştırmak amacı ile asansör hizmetimiz mevcuttur.

Geniş & Ferah Odalar

Tüm odalarımızda ortopedik yatak, kişi özel elbise dolabı, çalışma masası bulunmaktadır. Ayrıca her katta ortak kullanıma mahsus buz dolapları, ücretsiz temiz  içme suyu ve su sebilleri, dinlenme odaları, televizyon izleme alanları bulunmaktadır.