Online Randevu Alma

Laboratuvar Sonuçları


Sultanbeyli Ersoy Hastanesi

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Telefon: 444 3 779
Mail: [email protected]

Adres: Fatih Cad. No:175 Sultanbeyli / İstanbul

http://www.ersoyhastanesi.com.tr

HARİTA

Sultanbeyli Ersoy Hastanesi

Bölge Halkının İlk Tercihi Yılların Tecrübesine Sahip Sultanbeyli Ersoy Hastanesi!

Sultanbeyli bölgesinde 1989 senesinde poliklinik olarak hizmet vermeye başlayan ve her geçen gün artan hasta yoğunluğu ve ihtiyaçları göz önüne alınarak 1997 yılında hastane olarak hizmetine aralıksız devam eden Sultanbeyli Ersoy Hastanesi; sağlık grubumuzun ilk hastanesi olma özelliğini taşımaktadır.

Hastanemiz, 12.000 m2 kapalı alanda, 2 doğumhane, 4 tam donanımlı ameliyathane, cerrahi yoğun bakım, dahili yoğun bakım, koroner yoğun bakım, yeni doğan yoğun bakım ünitesi ile 47 hasta yatağı kapasitesine sahiptir. Teknolojik cihazlar ile donatılmış radyoloji bölümü ile hastalarına 24 saat hizmet vermektedir. Radyoloji bölümünde bulunan MR (1,5 tesla), BT (multslice) gibi cihazlarla hastalarımıza günümüz teknolojisi ile hizmet sunulmaktadır.

Bölgenin en önemli yeni doğan yoğun bakım ünitesi, kadın doğum ve ameliyathane ekipleri ile doğum yapacak olan hastalarımızın bölgedeki ilk tercihi Sultanbeyli Ersoy Hastanesi olmaktadır.

Fizik Tedavi ve rehabilitasyon ünitesi oldukça gelişmiş olan Sultanbeyli Ersoy Hastanesi, bu konuda hasta ihtiyaçlarını karşılayabilecek tüm donanımlara sahiptir.

Kurulduğu günden bu yana bölge halkının güvenini kazanarak, yüz binlerce kişiye şifa dağıtan Sultanbeyli Ersoy Hastanesi sağlıkta kalite ilkesi ile hizmetlerine devam etmektedir.

 Sağlığınız Önceliğimizdir!