ÇAĞRI MERKEZİ

444 1 443

Online Randevu Alma

Laboratuvar Sonuçları

Adres: Alibey Mahallesi Turgut Özal Bulvarı No:21 34570 Silivri / İSTANBUL

Telefon: 0212 727 48 48

Faks: 0212 727 27 37

HARİTA

https://www.kolanhastanesi.com.tr/hastanelerimiz/silivri-kolan-hospital/

2008 yılı Nisan ayından itibaren Kolan Hospital Grup bünyesine dahil olan Silivri Kolan Hastanesi o günden günümüze Silivri halkının yanı sıra, çevre ilçe ve illerden gelen ve yurdumuzun çeşitli illerinden doktor tercihleri nedeniyle gelen siz değerli hastalarımıza hizmet vermektedir.

Hastanemizin tıbbi cihaz düzeyini yeni alımlar ile günümüz teknolojisine uygun hale getirirken, mimari olarak yaptığımız tadilatlar ile ameliyathane, yoğun bakımlar, laboratuvar hizmetleri, acil ünitesi ve hasta odaları tamamen revize edildi.

Hastanemiz fiziki olarak 9 erişkin, 9 yeni doğan, 1 koroner olmak üzere toplam 19 yoğun bakım yatağı ve toplamda 51 yatak kapasitesi ile halkımıza hizmet veren bir hastanedir.

Hastanemizde kanser cerrahisi dahil her türlü ameliyatlar yapılmakta olup, bu ameliyatlarda teknolojinin getirdiği yenilikler kullanılmaktadır. Hastanemizde cerrahi birim olarak Kalp Damar Cerrahisi bulunmadığı için kalp ameliyatları yapılmamaktadır.

Hastanemiz kaliteden ödün vermeyen, hasta odaklı çalışma prensibi ile siz değerli halkımızın kalbinde güvenilir yerini almış ve bölgede referans hastane konumuna gelmiştir. Bunun getirdiği ağır sorumluluk bilinci ile etik kurallardan ayrılmadan, siz değerli halkımıza güvenilir ve kaliteli hizmet sunmak en büyük idealimizdir.