Özel Sante Plus Hastanesi

Adres : Çırpıcı Mh.Turan Güneş Cd. No:117 Zeytinburnu

Tel : 0212 664 65 55

Fax : 0212 664 45 36

 

Biz Kimiz?

Avrupa standartlarında teknolojik donanımı ve alt yapı ile Türkiye ve Balkan ülkelerine sağlık hizmeti veren Sante Plus Group’un yönetim felsefesinin temelini,”tüm sağlık hizmetlerinde, tıbbi etik ilkelerden ödün vermeden, hasta haklarına saygı duyarak, gelişmiş sağlık teknolojisi, 100 yatak kapasitesi ve tesisleri ile İstanbul’da toplumun büyük çoğunluğunu ’A’ grubu hastanecilik anlayışıyla buluşturmak” oluşturuyor. 100 Yatak kapasiteli misyon ve vizyonuna uygun çağdaş sağlık hizmetleri veren İstanbul ve Balkanlar’daki hastanemiz teknik donanımı, deneyimli doktarlarımız ve sağlık personelimizle 5 yıldızlı otel konforunda sağlığınıza kavuşma imkanı sunmaktadır.

100 Yatak kapasiteli Türkiye ve Balkanlar’da bulunan hastanemiz sağlık sorunlarınızı çözmede yardımcı olup, etik değerlerden taviz vermeden ilkeli ve çağdaş bir anlayışla sağlık hizmetlerini en üst düzeyde vermeye devam etmektedir. Hastanemiz teknik donanımı, alanında uzman doktorları ve sağlık personeli ile size hizmet etmekten mutluluk duyacaktır….

.

.

Misyonumuz & Vizyonumuz

Sîzlere daha kaliteli hizmet sunmak için; “sağlıkta artı değer” ilkesiyle gelişen sağlık teknolojilerini yakından takip eden, öncelikle tercih edilen bir hastane olmak.

Hastalarımıza koruyucu ve iyileştirici sağlık hiz­metlerini; etik değerler­den ödün vermeksizin, toplumu bilgilendirici ve yaygın bir yapı içinde kaliteli ve ekonomik koşullarda sunmak.

Kalite Politikamız

Hasta Memnuniyeti:

İnsan sağlığının yüksek düzeyde korunmasını sağlamak ilk hedefimizdir.
Bu anlayış doğrultusunda; hastalarımızın bek­lenti ve memnuniyetini en üst düzeyde tutarız.

Hasta Hakları – Gizlilik:

Hasta haklarını, her türlü kişisel bilgiyi en yüksek güvenlik standartlarına sehip sistemlerle koruruz.

Sürekli İyileştirme:

Sistemimizi sürekli gözden geçirme ve iyileştirme çabalarına önem verirken; bu özeni iyileştirmenin temel kaynağı olarak görürüz.

Çalışan memnuniyeti Ekip Çalışması:

Hiçbir bireysel çabanın takım çalışmasının üzerine çıkmaması gerektiğine inanırız. Kurumun başarısını hep birlikte kutlarız.

Teknolojik Yenilik:

Her günün yeniliklere gebe olduğunu bilir; eğitmenlerimizi, öngörülerimizi sağlık uygulamalarında öncü olmak için kullanırız.

Şeffaf Sağlık Hizmeti Sunumu:

Hastalarımızın ve çalışanlarımızın; düşüncelerini ya da görüşlerini her alanda özgürce paylaşabileceği kulla­nım alanları