Özel Nisa Hastanesi

Randevu Alma

Laboratuvar Sonuçları

İLETİŞİM

Adres : Yenibosna Ç.Çeşme Mh.Fatih Cd. Okul Sk.No:1 Bahçelievler

Tel : 0212 454 44 00

Faks: +90 212 452 33 36

Kurum Web Site: http://www.nisahastanesi.com/

E-Mail: [email protected]

Hakkımızda

1994’ten bugüne; Nisa Hastanesi, 1994 yılından bu yana güçlü sağlık kadrosu, tıp teknolojisinde en ileri donanımlarıyla, tüm dallarda hizmet vermektedir.

21. yüzyılın getirdiği sistem ve yönetim anlayışını uygulayan; daha kaliteli hizmet, daha memnun hasta, daha mutlu sağlık çalışanına ulaşma hedefiyle yeniden yapılanan; tıp bilimindeki yeni bilgi ve uygulamaları yakından takip eden; modern teknolojinin son gelişmelerini bünyesinde barındıran Nisa Hastanesi, İstanbul’da ilk açılan özel hastanelerden biri olarak başarı grafiğini hep yukarı taşımıştır.

Kendini sağlığa adayan Nisa Hastanesi çalışanlarının en önemli amacı; "Nisa Hastanesi" kültürünün özünü oluşturan sıcaklık, ilgi, şefkat, dürüstlük ve kalite ilkesinden ayrılmadan hasta ve yakınlarına hizmet vermektir. Hizmet anlayışının bu şekilde oluşu, Nisa Hastanesi’ni bulunduğu bölgede öne çıkarmış, sadece Türkiye’de değil, bulunduğu coğrafyanın önemli bir bölümüne iyi hizmet veren bir kurum haline getirmiştir.

Hastalarından ve gönül dostlarından aldığı destekle Nisa Hastanesi'nin hedefleri giderek büyüyecek ve hizmet halkası her geçen gün genişleyecektir.

Nisa Hastanesi, sağlık hizmetinin gülen yüzü...