Online Randevu Alma

Laboratuvar Sonuçları

[email protected]

http://baypark.com.tr

Çağrı Merkezimiz: +(212) 640 55 55

Fax: +(212) 640 73 16

Adres: Yıldırım Mahallesi Ali Fuat Başgil Caddesi No. 112 34045 Bayrampaşa / İstanbul

HASTANE HAKKINDA BİLGİ

Hastanemiz, bizi tercih eden hastalarımıza hak ettikleri kaliteli ve güvenilir sağlık hizmetlerini sunmak, onları sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşturmak üzere 2014 yılında hizmet vermeye başlamıştır.

Hastanemizde, 27 erişkin , 1 koroner , 15 yeni doğan olmak üzere toplam 43 yoğun bakım yatağı bulunmaktadır. Bunun haricinde 34 hasta odası olmak üzere hastanemiz toplam 77 yatak kapasitesine sahiptir.

Multidisipliner tedavi yaklaşımımız ile yaşamın her döneminde ihtiyaç duyulabilecek her türlü sağlık hizmeti sunulmaktadır. Hastalarımız, dünyanın önemli sağlık merkezlerinde eğitim almış, özellikli tedavilerde uzman hekimler tarafından tedavi edilmektedir.

Hastanemizde ileri tıp teknolojisinin kullanıldığı tanı ve tedavi üniteleri, her türlü özellikli ameliyatın yapılabildiği ameliyathaneleri, doğum salonları, tek kişilik süit hasta odalarda hastalara özel bakım hizmeti sunmaktadır. Objektif verilere dayalı, bilimsel çalışmalarla doğruluğu kanıtlanmış güvenilir tanı ve tedavi yöntemleri hastanemizin akademisyen ve uzman hekimleri tarafından uygulanmaktadır.

Hastanemiz, Avrupa Yakası'nın merkezinde olup Atatürk Havaalanı'na 15 KM mesafede olup, 7.000 M2 kapalı alan üzerine inşa edilmiştir. 50 araçlık kapalı, 30 araçlık açık otoparkı, büyük yeşil alanı ve çocuk oyun bahçesi ile modern bir yapıya sahiptir.

Modern alt yapısı, konforu ve kaliteyi ön planda tutan, etik ilkelerden ödün vermeyen hizmet anlayışımız ile hastalarımızın güveni ve dostluğunu kazanacağımıza inanıyoruz. Bu dostluğa ve güvene layık olmak için hizmetlerimize yenilerini katmaya devam edeceğiz.