Özel Acıbadem Bakırköy Hastanesi

Online Randevu Alma

Laboratuvar Sonuçları

Adres: Halit Ziya Uşaklıgil Cd.No:1 Bakırköy

Tel: 0212 414 44 44 - +90 212 414 44 44

Fax: 0212 414 44 00

E-Posta: [email protected]

Kurum Web Site: http://www.acibadem.com.tr/danisma/Hastaneler/20/13/bakirkoy-hastanesi

Avrupa Yakası’ndaki İlk Acıbadem

Acıbadem Bakırköy Hastanesi 2000 yılında, Acıbadem Sağlık Grubu’nun Avrupa yakasındaki ilk hastanesi olarak hizmete girdi. Artan ihtiyacı karşılamak adına hastalara daha iyi hizmet vermek için 2008 ve 2009 yıllarında, yatan hasta katları ve ameliyathaneler altyapı ve teknolojik olarak yenilendi. Son olarak 2017 yılında ise yatan hasta katları ve  poliklinikler yenilendi. Yenilenen kadın doğum servisi, bebek odası ve yenidoğan yoğun bakım ünitesi anne adaylarına, annelere ve bebeklerine hizmet vermeye devam ediyor.

Birçok sağlık sigortası ile anlaşması bulunan hastane, SGK kapsamında Acil, Çocuk Kardiyolojisi, Kardiyoloji, KVC, Tıbbi Onkoloji alanlarında hizmet veriyor.

18.000 m² Kapalı Alan

Hastanenin 18.000 m² kapalı alanı içerisinde; 102 yatak kapasitesi, 7 ameliyathane, 27 yoğun bakım yatağı ve acil durum transferleri için helikopter pisti bulunuyor. 6.500 noktadan kontrol sağlayabilen akıllı bina sistemiyle, bina içindeki her türlü soruna anında müdahale edilebiliyor. Acıbadem Bakırköy Hastanesi’nde, tam donanımlı doğum odasına dönüşebilen ve doğum sonrası ihtiyaçlara yönelik, özel olarak tasarlanmış doğum odaları (LDRP) bulunuyor.

Medikal Teknolojiler

Acıbadem Bakırköy Hastanesi tanı ve tedavi hizmetlerinde kullanılan tıbbi yoğunluklu cihazlar arasında; Tüm Vücut MR, 3 Boyutlu Tomosentez Özellikli Dijital Mamografi, 3 Tesla MR, Koroner BT Anjiyografi, Radial Anjiyografi, Girişimsel Radyoloji cihazları yer alıyor.

Tıbbi Birimler

Acıbadem Bakırköy Hastanesi yenidoğan yoğun bakım ünitesinde riskli ve ciddi hastalıkları olan yenidoğanlara, neonatoloji ve pediatri uzmanlarının yanı sıra tüm yan dallarda, çocuk cerrahisi uzmanları ve yenidoğan hemşireleri tarafından hizmet veriliyor. Ayrıca çocuk ve yetişkin kalp sağlığı, Pediatrinin tüm alt dalları ile birlikte Navigasyon ile Beyin Cerrahisi, Varis Tedavisi, Obezite ve Meme Sağlığı alanlarında da yoğunlaşmış birimlerle hizmet sunuyor. 

Acıbadem Sağlık Grubu hastanelerinde birçok tıbbi birimi tek bir çatı altında toplayan "multidisiplinler" yaklaşımla tanı ve tedavi yöntemlerinin uygulandığı Özellikli Merkezler bulunmaktadır.

Odalar

Hastanemizde 102 hasta yatağı mevcuttur.

Otopark

Acıbadem Bakırköy Hastanesi'nde yatan hastalar, check up hastaları ve fizik tedavi için gelen misafirlerimize tek araba için geçerli olmak üzere ücretsiz otopark hizmeti verilmektedir.

Diğer hasta ve ziyaretçilerimize verilen otopark hizmeti ise ücretlidir. Otoparkta ayrıca vale hizmeti de bulunmaktadır.

ATM

Acıbadem Bakırköy hastanemizin 2B katında Garanti Bankası ATM'si bulunmaktadır.

Kuaför

Acıbadem Bakırköy Hastanesi'nde kuaförlük hizmeti de sunulmaktadır.

Kuaförlük hizmetlerimizden yararlanmak ve randevu almak için 0212 414 40 31 arayabilirsiniz.

İbadethane

İbadethanelerimiz hastanemizin 2B katında tüm din ve inanç mensuplarının kullanımına uygun şekilde hazırlanmıştır.

Heliport

 Hastanemizde acil durumlar için helikopter pisti bulunmaktadır.

Ulaşım

Sirkeci-Bakırköy İstikametinden Geliyorsanız;

(Sirkeci -Sultanahmet-Kumkapı -Yenikapı -Kocamustafa Paşa - Yedikule - Zeytinburnu ) Bulunduğunuz yerden sahil yoluna (Kennedy Cad.) çıkın, Ataköy -Florya istikametine doğru gelin. Bakırköy 'de yolunuzun üstünde bulunan BP benzin istasyonundan yaklaşık 200 metre ilerde 1. Ataköy çıkışından sağa sapınca trafik lambalarına geleceksiniz. Trafik lambalarından Carousel istikametine gidebilmek için önce sağa, 150 metre sonra sola, 50 metre sonra tekrar sağa sapınca İstanbul Caddesi 'ne çıkmış olacaksınız. Bu yola girince Carousel Alışveriş Merkezi 'nin önünde bulunan Acıbadem Bakırköy hastanemizi göreceksiniz.

 

Avcılar -Bakırköy İstikametinde E5'ten Geliyorsanız;

Bulunduğunuz yerden E5 'e çıkın, Bakırköy istikametine gelin. İncirli 'ye gelince sağda Bakırköy çıkışından İncirli Caddesi 'ne girin ve Bakırköy istikametini takip edin. Yaklaşık 1 km. ilerde Dikilitaş semtine gelince yol çatal şeklinde ikiye ayrılır, siz sağ tarafta bulunan yolu takip edin. Tren yolunun üstünde bulunan köprüden geçtikten sonra kavşaktan sola dönünce İstanbul Caddesi 'ne çıkmış olacaksınız. Bu yola girince girince Carousel Alışveriş Merkezi 'nin önünde bulunan Acıbadem Bakırköy hastanemizi göreceksiniz.

 

Topkapı - Bakırköy İstikametinde E5 'ten Geliyorsanız;

Bulunduğunuz yerden E5 'e çıkın, Bakırköy istikametine gelin. İncirli 'de sağda Ömür Lokantasını geçince Bakırköy ' Bahçelievler yol ayırımından Bakırköy istikametini takip edin. Yaklaşık 1km. ilerde Dikilitaş Semtine gelince yol çatal şeklinde ikiye ayrılır, siz sağ tarafta bulunan yolu takip edin. Tren yolunun üstünde bulunan köprüden geçtikten sonra kavşaktan sola dönünce İstanbul Caddesine çıkmış olacaksınız. Bu yola girince Carousel Alışveriş Merkezi 'nin önünde bulunan Acıbadem Bakırköy hastanemizi göreceksiniz.

 

Avcılar - Florya - Yeşilköy İstikametinden Geliyorsanız;

Sahil yolundan Sirkeci istikametinde gelin. Galeria Alışveriş Merkezi 'ne yaklaşınca Ataköy istikametine doğru sağa sapın, 200 metre kadar ilerledikten sonra trafik lambalarına geleceksiniz. Trafik lambalarından Carousel istikametine gidebilmek için önce sağa, 150 metre sonra sola, 50 metre sonra tekrar sağa sapınca İstanbul Caddesi 'ne çıkmış olacaksınız. Bu yola girince Carousel Alışveriş Merkezi 'nin önünde bulunan Acıbadem Bakırköy hastanemizi göreceksiniz.

 

Esenler - Güngören - Haznedar İstikametinden Geliyorsanız;

Bulunduğunuz yerden E5 'e çıkın, Bakırköy istikametine gelin. İncirli 'ye gelince sağda Bakırköy çıkışından İncirli Caddesine girin ve Bakırköy istikametini takip edin. Yaklaşık 1km. ileride Dikilitaş semtine gelince yol çatal şeklinde ikiye ayrılır, siz sağ tarafta bulunan yolu takip edin. Tren yolunun üstünde bulunan köprüden geçtikten sonra kavşaktan sola dönünce İstanbul Caddesi 'ne çıkmış olacaksınız. Bu yola girince Carousel Alışveriş Merkezi 'nin önünde bulunan Acıbadem Bakırköy hastanemizi göreceksiniz.

 

Kozyatağı, Kadıköy, Göztepe, Avrasya Tünelin'den Geçip- Bakırköy İstikametinden Geliyorsanız:

(Yenikapı -Kocamustafa Paşa - Yedikule - Zeytinburnu ) Bulunduğunuz yerden sahil yoluna (Kennedy Cad.) devam ediyor olacaksınız. Ataköy -Florya,Atatürk Havalimanı istikametine doğru gelin. Bakırköy 'de yolunuzun üstünde bulunan Petrol Ofisi benzin istasyonundan yaklaşık 200 metre ilerisinde, 1. Ataköy çıkışından sağa sapınca trafik lambalarına geleceksiniz. Trafik lambalarından Carousel istikametine gidebilmek için önce sağa, 150 metre sonra sola, 50 metre sonra tekrar sağa sapınca İstanbul Caddesi 'ne çıkmış olacaksınız. Bu yola girince Capacity, Carousel Alışveriş Merkezi'nin önünde bulunan Acıbadem Bakırköy Hastanemizi göreceksiniz. Kozyatağı’ndan geliyorsanız, en geç 30 dakika içinde Acıbadem Bakırköy Hastanesi’nde olacaksınız.

Uyarılar

Çiçek: Çiçekler enfeksiyon taşıma risklerine karşı hasta odalarına ve katlara kabul edilmemektedir. Görevlilerimiz tarafından alınan çiçekleriniz taburcu olurken size teslim edilir. 

Ziyaret Saatleri: Ziyaret saatlerimiz her gün 10.00-22.00 arasındadır. Olası sağlık risklerini düşünerek lütfen 6 yaşın altındaki çocukları ziyaretçi olarak kabul etmeyiniz. 

Refakat: Hastalarımıza sadece 1 refakatçi eşlik edebilir. Saat 22.00'den sonra odada bulunan ziyaretçiniz refakatçi kabul edilir. 

Sigara: Hastanemizin iç mekanlarında sigara kullanılması yasaktır.