Özel Nişantaşı Hastanesi 

Online Randevu Alma

Laboratuvar Sonuçları

Aşağıdaki metni WhatsApp'la +90 545 404 00 00 numarasına gönder

İletişim Bilgileri

Adres: Valikonağı Cad. Fulya Sok. No:5 P.K.:34365
Nişantaşı / İstanbul

444 00 77

Telefon: +90 212 219 30 83

Mail: [email protected]

http://www.nisantasihastanesi.com.tr/

Nişantaşı Obezite Enstitüsü: http://www.nisantasiobeziteenstitusu.com/

Hakkımızda

   Türkiye'nin ilk jinekoloğu ve ilk özel kadın doğum kliniği kurucusu olan Pakize Tarzi'nin öncülüğünde 1949 yılında kurulan Nişantaşı Hastanesi kurulduğu günün heyecanını bugünlere sizlerle birlikte taşımaktadır.

   Köklü tarihinin bilincinde ve günümüz teknolojisine bağlı değişen konsepti ile hizmet yelpazesini geliştiren Nişantaşı Hastanesi, sağlık sektöründeki yolculuğuna 2011 yılından itibaren Ortadoğu Grup güveni ve tecrübesiyle ile devam etmektedir.

   Nişantaşı Hastanesi, bilimin ve teknolojinin gelişimini etik ilkelerle bağdaştırarak, sağlık sektöründe fark yaratacak uygulamaları dünya kalite standartlarında hasta memnuniyetini önemseyerek hizmete sunmaktadır.

Akıllı bina teknolojisine ve tıbbi uygulamalara göre inşa edilen Nişantaşı Hastanesi, 5000m² kapalı alan sahip 14 kattan oluşan binasında 23 suit oda olmak üzere 27 odaya sahiptir. Son teknoloji medikal cihazları envanterine eklenmiş ve dünya kalite standartlarına uygun ameliyathanelerinde tüm cerrahi işlemler uygulanmaktadır. Bariatrik cerrahiye uygun 3. seviye genel yoğun bakım ünitesi ve 10 küvözlü yenidoğan yoğun bakım ünitelerine sahiptir. “Bebek Dostu Hastane” ünvanına sahip olan Nişantaşı Hastanesi, doğumhane ve odada doğum seçenekleri ile yıllarca anne adaylarının tercih ettiği doğum hastanesi olmuştur.

   Deneyimli ekip ruhu içinde çalışan idari kadro ve kendi uzmanlık alanlarında çok iyi olan ve dünyadaki tüm gelişmeleri yakından takip eden tıbbi kadromuz ile hizmet vermeye devam eden Nişantaşı Hastanesi, “Önce İnsan” anlayışıyla hasta memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak için kişiye özel butik hizmet ile yüksek kalitede sağlık hizmeti sunmaktadır.

   Dünya kalite standartlarında ve son teknoloji medikal malzemelere sahip tüm odalarımızda hemşire çağrı sistemi, mini buzdolabı, televizyon, banyo, kasa, klima ve internet hizmeti bulunmaktadır.Yemek servisleri diyetisyen kontrolünde yemek servis görevlileri tarafından yapılmaktadır. Refakatçilerin konforu da düşülen hastanemizde refakatçi yatağı hizmeti oda dahilinde sunulmaktadır.