Özel İstanbul Cerrahi Hastanesi

Online Randevu Alma

Laboratuvar Sonuçları

Adres : Teşvikiye Mh.Ferah Sokak No:22 P.K.:34365 Nişantaşı Şişli/ İstanbul

444 44 24

Tel : 0212 296 94 50

Fax : 0212 296 94 82

Kurum Web Site: http://www.istanbulcerrahi.com/

E-Posta: [email protected]

Yol Tarifi

Detaylı Yol Tarifi.

Hakkımızda

İstanbul Cerrahi Hastanesi 1998 yılında “İnsan Sağlığına Değer Verme” ilkesiyle yola çıkmıştır. O günden bugüne; konusunda lider ve multidisipliner tıbbi kadrosu, hasta odaklı yetkin ekibi, güçlü teknolojik altyapısı, geniş vizyonu ve kişiselleştirilmiş sağlık anlayışı ile sağlık alanında ön planda yer almaya devam etmektedir. Sağladığı tüm hizmetleri, sürdürülebilir kalite sistemi ile hastalarına sunmanın haklı gururunu yaşamaktadır.

Şehrin tam merkezinde bulunan İstanbul Cerrahi Hastanesi, hizmet ilkesi çerçevesinde bireysel olarak tüm hastalarını yakından takip etmekte ve tüm hastalarına butik yaklaşmaktadır. Bilimsel çalışma ve yenilikleri yakından takip ederek bu yenilikleri kaliteli yaşamın devamlılığını sağlamada kullanmaktadır.

Türkiye çapında sağladığı başarılarına ek olarak, sunduğu üstün hizmet kalitesi ile her zaman standartları yükseltmekte; uluslararası arenada da zirveye oynamaktadır.

İstanbul Cerrahi Hastanesi, kişiselleştirilmiş tıp hizmeti ile genel metabolik cerrahi ve genel cerrahinin tüm alanları ile birlikte, göz sağlığı ve hastalıkları, ortopedi ve travmatoloji, kulak-burun-boğaz ve check up alanlarında da üstün hasta memnuniyeti sağlamıştır.

İstanbul Cerrahi Hastanesi, benimsediği vizyon ile gelen tüm hastalarımıza 7/24 VIP hizmet vermektedir. Yurtdışından gelen tüm hastalarına ise ilgili yabancı dil hizmetini “uzman tıbbi hasta danışmanı” aracılığı ile sunmaktadır.