HİSAR HOSPİTAL

ONLİNE RANDEVU ALMAK İÇİN TIKLAYIN

TELEFON İLE RANDEVU: 444 5 888

NEREDE, NASIL GİDERİM, YOL TARİFİ, HARİTA, NAVİGASYON

İLETİŞİM BİLGİLERİ

ADRES

Saray Mah. Site Yolu Cad. No:7 34768 Ümraniye / İstanbul

TELEFON

Telefon: +90 216 524 13 00 (Pbx)

Çağrı Merkezi : 444 5 888

Faks : +90 216 524 13 23

E-MAIL

E-posta : [email protected]

HAKKIMIZDA

YAŞAM BOYU SAĞLIĞINIZ İÇİN HER ZAMAN YANINIZDAYIZ…

Hisar Hospital Intercontinental dünya standartlarında vermiş olduğu sağlık hizmeti ile Türk sağlık sektöründe 10 yılı aşan insana hizmet yolculuğunda, kıymetli tıp profesyonelleri ile misafirlerimiz olarak tanımladığımız “hastalarımızı” buluşturmaktadır. Toplumsal sorumluluğunu yerine getirme ilkemiz, emin adımlarla büyümemizin arkasındaki en büyük itici güç olmaktadır. Aydınlık bir sağlık geçmişi ve geleceğe duyduğumuz güvenle çıktığımız bu yolda, koruduğumuz ve gözettiğimiz tüm değerlerimiz ve öz sermayemiz ile sağlık grubu olma dönüşümünün temellerini de attık.

İnsanları sağlıklı yaşama kavuşturma ilkesini benimsiyoruz…

Modern tıp teknolojisini ve konforunu insanları sağlıklı bir yaşama kavuşturmak ilkesiyle birleştiren Hisar Hospital Intercontinental, toplam 35 bin metrekare kullanım alanına sahip ve 8 kattan oluşuyor. Ortopedi ve Travmatoloji’den Omurga Merkezi’ne, Kadın Hastalıkları ve Doğum’dan Kardiyolojiye, Onkoloji’den Hematoloji’ye kadar nörolojik bilimler, cerrahi bilimler, dahili bilimler, tanı ve görüntüleme başta olmak  55 farklı tıbbı bölümü ve seçkin akademik kadroyu bünyesinde barındırıyor.

Dünya milletlerinin tercih noktası…

Asya ve Avrupa kıtalarının birleştiği noktada, İstanbul’un Anadolu yakasında yeni finans ve yaşam merkezi olan Ümraniye’de 2006 yılından bu yana, Türkiye’deki sağlık hizmetleri zincirinin önemli ve güçlü halkası olarak hizmet veren Hisar Hospital, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı ve İstanbul Boğazı’na yaklaşık 20 dakika uzaklıktadır. Tüm bu merkezlere yakınlığı nedeniyle, Avrupa’nın önemli bir kısmına; Türk Cumhuriyetleri ve Ortadoğu’ya JCI Kalite standartlarında, modern, kapsamlı ve güvenilir sağlık hizmetlerini ulaştırarak, sadece Türk insanının değil, yurt dışı hastalarında gelip hizmet alacakları bir referans hastane olarak, dünya milletlerinin de tercih noktası olmaktayız.

Modern teknolojiyi, kaliteli ve etkin hizmet anlayışıyla birleştiriyoruz

Hastalarımızın, hastanemize başvurdukları andan itibaren, tüm tedavi hazırlıkları ve planlaması eğitimli güler yüzlü personelimiz tarafından yapılmakta, iyileşerek taburcu olana kadar da aynı özen ve sıcak ilgiyi sürdürmekteyiz. Hisar Hospital Intercontinental,“Hasta Dostu Hastane” olarak yapılandırılmıştır. Nitelikli hekimlik uygulamalarının yanı sıra, bakım hizmetlerinin beceri ve uzmanlıkla sunulduğu hemşirelik hizmetleri, sürekli hizmet içi eğitim ile uzmanlıklarını pekiştiren destek personeli ve modern tıp teknolojisi sayesinde, sürekli olarak yüksek düzeyde ve geniş kapsamlı sağlık hizmeti sunmaktayız.

Neden Hisar Hospital Intercontinental?

Çünkü;

8 kattan oluşan, 162 yatak kapasiteli,

75m2’lik süit odalar,

35 bin m2 kapalı alanı,

7 ameliyathanesi,

55 poliklinik,

33 yataktan oluşan yoğun bakım üniteleri,

Hastane içinde Hiperbarik Oksijen Merkezi,

Parmak izi ile çalışan PYXIS bilgisayarlı ilaç sistemi,

2200m2 sosyal bekleme alanları.

Hastalarımızın konforu için tasarlanmış bir mimari…

Hastane atmosferi ötesinde tasarlanmış mimarisiyle; geniş lobi alanları, bekleme salonları, açık ve kapalı alanda bulunan kafeterya ve restoranları, otel konforunda hasta odalarıyla, hastalarımız ve yakınlarının konforlu bir sağlık hizmeti almalarını sağlanmaktayız.

Parmak izi ile çalışan PYXIS bilgisayarlı ilaç sistemi…

Görüntüleme sistemlerinin tamamı dijital olarak yapılandırılmıştır. Tüm radyolojik incelemeler görüntü arşivleme ve iletişim sistemine aktarılarak poliklinikler, hasta odaları ve hatta evden sonuçlara hızlı bir şekilde ulaşılabilmektedir. Hasta güvenliğinin titizlikle uygulandığı hastanemizde, hemşirelerimizin parmak izi ile çalışan PYXIS bilgisayarlı ilaç sistemi, ilaç tipi, miktarı ve dozunu kablosuz onaylanması yoluyla sağlayarak ilaçların her seferinde doğru bir şekilde doğru hastaya verilmesi etkinliğini arttırmaktadır.

Dünyanın en gelişmiş 640 dedektörlü bilgisayarlı tomografi sistemi…

Birçok hastalığın erken teşhisinden, tedavi planlamasına kadar en son görüntüleme teknikleriyle değerlendirilmesinde büyük rol oynayan yeni üst sınıf Bilgisayarlı Tomografi sistemi, hastalarımız için en doğru ve erken teşhis imkanını sağlıyor. Aquilion One dünyanın en güçlü ve gelişmiş tarayıcısı olan, rakipsiz hassasiyete ve rezolüsyona sahip görüntüler sağlamaktadır. Son sınıf Bilgisayarlı Tomografi sistemi ile acil hastalara 24 saat boyunca koroner BT anjiyografi yapılabilmektedir. Özellikle beyinde felç geçirmiş hastalarda felç olan alan ek bir görüntüleme yöntemine ihtiyaç kalmadan rahatlıkla görüntülenebilmektedir. Alışılmış olan standart tomografi görüntülemelerine göre radyasyon dozunu çarpıcı şekilde azaltmaktadır.

Daha sessiz ve yenilikçi 3 Tesla MR deneyimi…

3 Tesla MR teknolojisi hasta konforunun ön planda olması, kaliteli ve güvenilir sonuçları ile özellikle doğru tanının koyulabilmesi ve uygun tedavi planlamasına geçilmesi açısından büyük önem taşıyor. 3 TESLA MR klasik cihazlara göre daha geniş, kısa ve konforlu olduğu için kapalı alan korkusu olan ve fazla kilolu bireyler daha kolay cihaza girebiliyor. Yeni 3 TESLA MR, daha sessiz olması özelliği sayesinde de tercih edilmektedir.

Güncel ve güvenilir teknoloji ile etkili tedavi…

Göz Hastalıklarını kapsayan tüm alanlarda hizmet sunan merkezimizde, ayrıca günümüzün güncel teknolojisi olan neştersiz, dikişsiz, kansız bir lazerle tedavi yöntemi olan İLASIK ile tedaviler yapılmaktadır. Tüp Bebek Merkezi ve İnfertilite Kliniğinde, gelişmiş Embriyoloji laboratuvarı  ile tüm dünyada kabul gören güncel tedaviler uygulanarak,  embriyo dondurma işleminden, erkek ve kadın kısırlığına kadar pek çok tanı ve tedavi hizmetini sunmaktayız.