Özel Hisar Intercontinental Hospital Hastanesi

Online Randevu Alma

Laboratuvar Sonuçları

Adres : Saray Mah. Site Yolu Cd.No:7, 34768 Ümraniye / İstanbul

444 5 888

Kurum Web Site: http://www.hisarhospital.com/

Adres: Saray Mah. Site Yolu Cad. No:7

Telefon: +90 216 524 13 00 (Pbx)

Çağrı Merkezi444 5 888

Faks+90 216 524 13 23

E-posta: [email protected]

HARİTA

Hakkımızda

Hastanemiz, Asya ve Avrupa kıtalarının birleştiği noktada, İstanbul’un Anadolu yakasında yeni finans ve yaşam merkezi olan Ümraniye'de 2006 yılından bu yana, Türkiye’deki sağlık hizmetleri zincirinin en önemli ve güçlü halkası olarak hizmet vermektedir.

Sabiha Gökçen Uluslararası Hava alanına 20 dakika, İstanbul Boğazı’na yaklaşık 5 dakika, mesafededir. Tüm bu merkezlere yakınlığı nedeniyle, Avrupa’nın önemli bir kısmına ve Balkanlar, Azerbaycan, Baltık Cumhuriyetleri, Arap Yarımadası’na JCI Kalite standartlarında, modern, kapsamlı ve güvenilir sağlık hizmeti  vermektedir.

Hasta memnuniyeti ve çalışan tatmini açısından Türkiye’nin en iyi hastanelerinden  birisi olan Hisar Hospital Intercontinental,  sadece Türk İnsanının değil, dünya milletlerinin de tercih noktasıdır. Türk sağlık sektörünün yurt içi ve yurt dışındaki  gelişimine sağladığı katkılarla, bir çok sivil toplum kuruluşunda saygınlığın simgesi olarak yerini almıştır.

Yönetim felsefesinin temelinde, “insan sağlığına gösterdiği özen ve insanları sevdikleriyle  mutlu ve huzurlu, sağlıklı bir yaşama kavuşturmak” yatmaktadır.  Hastalarımızın, hastanemize başvurdukları andan itibaren, tüm tedavi hazırlıkları ve planlaması eğitimli ve güler yüzlü personelimiz tarafından yapılmaktadır. İyileşerek taburcu olana kadar, aynı özen ve sıcak ilgi sürmektedir.

Hisar Hospital Intercontinental, dileyen herkesin kolayca randevu alabileceği, her sorunu için başvurabileceği, her sorusuna hızlı ve net cevaplar alabileceği, tanı ve tedavi aşamalarını en kısa sürede ve yorulmadan çözümleyeceği; “Hasta Dostu Hastane” olarak yapılandırılmıştır.

Nitelikli hekimlik uygulamaları yanı sıra, bakım hizmetlerinin beceri ve uzmanlıkla sunulduğu hemşirelik hizmetleri, sürekli hizmet için eğitim ile uzmanlıklarını pekiştiren destek personeli ve  modern tıp teknolojisi sayesinde, sürekli olarak yüksek düzeyde ve geniş kapsamlı sağlık hizmeti sunmaktadır.

Hisar Hospital Intercontinental,  9 şiddetinde depreme dayanıklı, 8 kattan oluşan, 170 yataklı, 35 bin metrekare kapalı alana sahip,  genel sağlık hizmeti sunan, Türkiye'nin  sayılı özel hastaneleri arasındadır. Kalite iyileştirme ve hasta güvenliği yaklaşımını güçlendirmek için Joint Commission International (JCI) akreditasyon standartlarını kullanmaktadır. ABD’de yaklaşık 20.000 sağlık kurumunu akredite eden dünyanın en büyük akreditörüdür ve yaptığı denetimlerle  dünyada sadece 300 hastaneye Joint Commission International Akreditasyonu Belgesini vermiştir. Hastanemiz, kuruluşunun ilk yılından başlayarak 10 yıl içerisinde her denetimde hasta bakım kalitesi ve hasta güvenliği uygulamalarının tamamında JCI standartlarına sahip olduğunu kanıtlamış, her denetim sonrasında belgesini yenilemiştir.  

Hastane atmosferi ötesinde tasarlanmış mimarisiyle; geniş lobi alanları, bekleme salonları, açık ve kapalı alanda bulunan kafeterya ve restoranları,  otel konforunda hasta odalarıyla, hastalarımız ve yakınlarının konforlu bir sağlık hizmeti almaları sağlanmaktadır. 7 ameliyathanesi ve hasta takibi ve tedavisinin ideal şartlarda yapılabileceği, tek kişilik yoğun bakım üniteleri ile İstanbul’da yoğun bakım alanında önemli bir referans merkezi konumundadır. Hisar Intercontinental Hospital, erken tanı ve tedavinin en etkin şekilde sunulabilmesi için, tanı ünitelerinde de güncel tıp teknolojisine sürekli yatırım yapmaktadır. Laboratuvarlarda kullanılmakta olan ileri teknolojiye sahip cihazlar ile, çok sayıda test, aynı anda çalışılabilmekte, ulusal ve uluslararası kalite programları güvencesinde, testler doğru ve hızlı bir şekilde sonuçlandırarak hizmete sunulmaktadır. Görüntüleme sistemlerinin tamamı dijital olarak yapılandırılmıştır. Tüm Radyolojik incelemeler Görüntü Arşivleme ve İletişim sistemine aktarılarak poliklinikler, hasta odaları ve hatta evden  sonuçlara hızlı bir şekilde ulaşılabilmektedir. Hasta güvenliğinin titizlikle uygulandığı hastanemizde, hemşirelerimizin parmak izi  ile çalışan PYXIS bilgisayarlı ilaç sistemi her bölümde kullanılmaktadır. 

Laboratuvarlar, görüntüleme ve rehabilitasyon birimlerinin desteğinde, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Tüp Bebek, Medikal Onkoloji, Ortopedi ve Travmatoloji, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Üroloji, Çocuk Hastalıkları, Çocuk Cerrahisi, Nöroloji, Kulak Burun Boğaz, Göz Kliniği ve Lazer Merkezi, Kardiyoloji, Kalp ve Damar Cerrahisi, Nükleer Tıp, Dermatoloji, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi, Psikiyatri ve Klinik Psikoloji, Romatoloji, İç Hastalıkları, Obezite, Genel Cerrahi, Enfeksiyon Hastalıkları, Ağız ve Diş Sağlığı, Beslenme ve Diyet, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi, Hiperbarik Oksijen Tedavi Merkezi, Havacılık Tıp Merkezi gibi pek çok farklı uzmanlığı bir arada sunmaktadır.

Kanser konusunda deneyimli medikal onkolog ve cerrahlar,  tümörün yapısını tanıma ve tümöre yaklaşım konusundaki tecrübelerini birleştirerek, kişiye özel tedavi planıyla hizmet vermektedir. Genel Cerrahi Bölümünde, her türlü Laparoskopik Cerrahinin yanı sıra, Obezite Cerrahisinde de gelişmiş tıp teknolojisi ve tecrübeli hekimleriyle hizmet vermektedir. Çocukluk ve erişkin dönemi skolyozlarından, spor yaralanmalarına, kırık ve çıkıkların tedavisinden, kemik enfeksiyonları ve tümörlerine kadar ortopedik rahatsızlıklara çözüm bulunmaktadır.

Kardiyoloji Bölümünde, girişimsel kardiyolojik girişimler (anjio-anjiyoplasti-stent), kalp pili takılması gibi kalp ve damar hastalıklarının girişimsel yöntemlerle tedavisi yapılmakta, tüm açık ve kapalı kalp cerrahisi ameliyatları yüksek başarı oranlarıyla yapılmaktadır. Göz Hastalıklarını kapsayan tüm alanlarda hizmet sunan merkezimizde, ayrıca günümüzün güncel teknolojisi olan neştersiz, dikişsiz, kansız bir lazerle tedavi yöntemi olan İLASIK ile tedaviler yapılmaktadır. Tüp Bebek Merkezi ve İnfertilite Kliniğinde, gelişmiş Embriyoloji laboratuvarı  ile tüm dünyada kabul gören güncel tedaviler uygulanarak,  embriyo dondurma işleminden, erkek ve kadın kısırlığına kadar pek çok tanı ve tedavi hizmetini sunmaktadır.