Beylikdüzü Cerrahi Tıp Merkezi

Online Randevu Alma

Laboratuvar Sonuçları

Adres: Barış Mah. Zafer Cad. No: 2   34520 Beylikdüzü / İstanbul

Telefon: (212) 853 57 57 / 444 55 44

E-Posta: [email protected]

http://www.acibadem.com.tr/danisma/hastaneler/beylikduzu-cerrahi-tip-merkezi

Beylikdüzü Cerrahi Tıp Merkezi, 2006 yılında açıldı. Beylikdüzü Cerrahi Tıp Merkezi, 2.500 m² lik kapalı alanda, 4 katlı binada 1 ameliyathane ve 4 yatan hasta odasıyla poliklinik hizmetleri veriyor. Muayenenin yanı sıra gerekli laboratuvar ve radyolojik incelemeler, solunum fonksiyon testleri, alerji testleri, kolposkopi ile endoskopi incelemeleri yapılabiliyor. Bunun yanı sıra tıp merkezinde fizik tedavi servisi, müdahale ve gözlem odası, alçı odası, bebek bakım ve emzirme odası bulunuyor.

Beylikdüzü Cerrahi Tıp Merkezi, ağız ve diş sağlığı, acil müdahale, beslenme ve diyet, check up, çocuk sağlığı ve hastalıkları, fizik tedavi ve rehabilitasyon, genel cerrahi, göğüs hastalıkları, göz hastalıkları, iç hastalıkları, kardiyoloji, kulak burun ve boğaz hastalıkları, odyoloji, ortopedi ve travmatoloji, üroloji gibi branşlarda hizmet vermektedir.

Ulaşım

Edirne-Büyükçekmece Yönünden Geliyorsanız

Bizimkent sapağından girip, Migros alışveriş merkezine doğru yan yoldan devam edin. Migrosa gelmeden Acıbadem tabelalarını takip ederek sağa dönün. Acıbadem Beylikdüzü Cerrahi Tıp Merkezimizi göreceksiniz.

Avcılar Yönünden Geliyorsanız

Migros AVM'yi geçtikten sonra Bizimkent sapağından Migros yönüne dönün, yan yoldan devam edin ya da Carrefour'u geçtikten hemen sonra sağa Yakuplu yoluna girin, Acıbadem ve Stars tabelaları takip edin. E-5' in altından geçerek Migros AVM' nin arkasından Acıbadem Beylikdüzü Cerrahi Tıp Merkezimize ulaşabilirsiniz.