Özel Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi (Genel-Kanser-Dentistanbul Ağız ve Diş Hastanesi)

Online Randevu Alma

Laboratuvar Sonuçları

Adres : Merdivenköy Mh. 23 Nisan Sk. No:17 Kadıköy/İSTANBUL

Kurum Web Site: http://www.medicalpark.com.tr/goztepe

4444484

Bahçeşehir Üniversitesi Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi

293 hasta yatağı, 9 ameliyathanesi, 64 yoğun bakım yatağı, 150'den fazla doktoru ve 1.000'e yakın çalışanıyla hizmet veren Bahçeşehir Üniversitesi Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi Türkiye'nin yanı sıra, yurt dışından gelen hastalara da uluslararası standartlarda modern sağlık hizmeti sunuyor. Kanserden genetiğe, tüp bebekten saç nakline, kalp cerrahisinden estetik cerrahiye kadar pek çok alanda önemli başarılara imza atan kompleksin yerli ve yabancı sigorta şirketiyle özel anlaşması bulunuyor.

Kanser Hastanesi’nde Medikal Onkoloji, Radyasyon Onkolojisi, Kanser Cerrahisi, Genetik, Tamamlayıcı Tıp, Psikoloji, Beslenme ve Diyet gibi kanser tedavisinde ihtiyaç duyulabilecek tüm alanlar aynı çatı altında yer alıyor; hastaların teşhis ve tedavileri için Genel Hizmet Hastanesi’nden de her türlü konsültasyon imkânı sağlanıyor.

JCI akreditasyonuna sahip olan Bahçeşehir Üniversitesi Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi, Türkiye'nin en önemli sağlık yatırımlarından biri olmanın yanı sıra, dünya standartlarında bir hastane olarak grubun "Herkes İçin Sağlık" sloganını gururla söylemeye devam ediyor.

Komplekse bağlı Diş Hastanesi’nde güçlü hekim kadro ve teknolojik donanım ile beyazlatmadan implanta kadar ağız ve diş sağlığı alanında kapsamlı tedavi yöntemleri uygulanıyor. Diş Hastanesi’nde genel diş hekimliği uygulamaları ve diş eti tedavilerinin yanı sıra diş estetiği, ortodonti, pedodonti gibi alanlarda da bütünsel yaklaşımla hizmet veriliyor

Türkiye’nin ilk özel kanser hastanesi olma özelliği taşıyan ve Bahçeşehir Üniversitesi Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi bünyesinde yer alan Kanser Hastanesi’nde kanser tanısında kullanılan PET-CT, bilgisayarlı ışın tedavisi planlamada modern tıp teknolojisinin son ürünü olan Lineer Akselatör cihazı gibi ileri tanı ve tedavi üniteleri bulunuyor. Bu donanımların yanı sıra 64 kesitli Bilgisayarlı Tomografi, üst düzey Manyetik Rezonans (MR), Tomogrofi, Digital Mamografi, Digital Rontgen, Ultrason ve Renkli Doppler, Dijital ve Periferik Anjiyo, 4 Boyutlu Ultrason gibi tıp teknolojisinin ileri tanı cihazları hastaların hizmetine sunuluyor. Hastanenin ayrı bir katında tahsis edilen Kemoterapi Ünitesi’nde 58 hastanın tedavisi konforlu bir ortamda aynı anda başarıyla sürdürülebiliyor. Göztepe Kanser Hastanesi teknik donanımı, ileri teknoloji cihazları, multidisipliner yaklaşım ve konusunda uzman, deneyimli ekibiyle hastalarına hizmet veriyor.