Online Randevu Alma

Laboratuvar Sonuçları

Adres: Bahçeşehir 1. Kısım Mah. Kemal Sunal Cad. No:6 Bahçeşehir / İstanbul

Telefon: +90 0212 593 11 11 / 444 55 44

E-Posta: [email protected]

http://www.acibadem.com.tr/danisma/hastaneler/bahcesehir-tip-merkezi

Bahçeşehir Tıp Merkezi 873 m² lik bir alanda hafta içi ve hafta sonu olmak üzere 10 adet poliklinik odası, 1 üniteli diş bölümü, sterilizasyon ünitesi, Acil servis ve 2 gözlem odasıyla hizmet veriyor.

Merkezdeki muayene odaları tıbbi ihtiyaçlara uygun olarak konumlandırıldı. Check Up hizmetinin de sunulduğu tıp merkezinde, bilgiler dijital ortamda hekime ve hastaya sunulabiliyor.

Ambulans ve hasta girişlerinin ayrı konumlandığı acil serviste cerrahi ve ortopedik girişimlerin yapıldığı müdahale odasının yanı sıra izolasyon gereken hastalar için müşahede odaları da bulunuyor.

Merkezde 11 branşta tıbbi hizmet veriliyor; kadın hastalıkları ve doğum, çocuk sağlığı ve hastalıkları, genel cerrahi, iç hastalıkları, endokronoloji, ortopedi ve travmatoloji, dermatoloji, ağız ve diş sağlığı, beslenme ve diyet, kulak burun boğaz ve göz hastalıkları bulunuyor. Bahçeşehir Tıp Merkezi, 7/24 acil servisi ve uzman branş hekimleriyle hizmet veriyor.

Ulaşım

Beylikdüzü'nden Geliyorsanız;

Beylikdüzü E5 yan yolunu takip edin. Köprüden sonraki ilk sapakta Esenyurt-Bahçeşehir-Edirne-Ankara tabelasını göreceksiniz. Buradan içeri girip köprünün üstünden düz devam edin. Yaklaşık 4 km sonra karşınıza çıkacak Bahçeşehir-Esenkent-Altınşehir- Atatürk Olimpiyat Parkı tabelasının bulunduğu sapaktan girip ilerleyin. Yolun devamında Bahçeşehir-Esenkent-Hadımköy sapağını göreceksiniz. Buradan girip köprü üzerinde ilerleyin. Bu noktadan sonra karşınıza çıkacak Bahçeşehir tabelasını takip ederek Bahçeşehir Süzer Bulvarı mevkiine ulaşabilirsiniz. Bulvar üzerinde ilerlediğinizde sağınızda Ziraat Bankası 'nı göreceksiniz. Ziraat Bankası 'nı geçip ilk sağdan içeri girip tekrar sağa döndüğünüzde Tıp Merkezi 'mize ulaşabilirsiniz.

Avcılar'dan E5'den Geliyorsanız;

Avcılar E5 yan yolunu takip ederek Torium AVM 'yi geçip ilerleyin. Esenyurt-Bahçeşehir-Edirne-Ankara sapağından içeri girin. İleride Bahçeşehir-Hoşdere-İstanbul-Edirne yazan sapağa geldiğinizde soldan içeri girip ilerleyiniz. Yaklaşık 4 km sonra karşınıza çıkacak Bahçeşehir-Esenkent-Altınşehir- Atatürk Olimpiyat Parkı tabelasının bulunduğu sapaktan girip ilerleyiniz. Yolun devamında Bahçeşehir-Esenkent-Hadımköy sapağını göreceksiniz. Buradan girip köprü üzerinde ilerleyin. Bu noktadan sonra karşınıza çıkacak Bahçeşehir tabelasını takip ederek Bahçeşehir Süzer Bulvarı mevkiine ulaşabilirsiniz. Bulvar üzerinde ilerlediğinizde sağınızda Ziraat Bankası 'nı göreceksiniz. Ziraat Bankası 'nı geçip ilk sağdan içeri girip tekrar sağa döndüğünüzde Tıp Merkezi 'mize ulaşabilirsiniz.

TEM'den Geliyorsanız;

Mahmutbey gişelerini geçip ilerleyin. Yaklaşık 7 km sonra karşınıza çıkacak Ispartakule-Bahçeşehir-Altınşehir sapağından içeri girip Ispartakule Gişeleri 'nden geçiniz. Bahçeşehir-Esenyurt tabelasını takip ederek Bahçeşehir Vali Recep Yazıcıoğlu Caddesi 'ne ulaşabilirsiniz. Buradan düz devam ederek karşınıza çıkan göbekte gölet-belediye yazan tabeladan sola sapıp ilerleyin. Sağ tarafınızda Bahçeşehir Camii 'ni göreceksiniz. Camii 'yi geçip Esenyurt-Belediye tabelasını takip edip düz devam edin. Karşınıza çıkan dört yol ağzından (Testili Kızlar Kavşağı) sola dönüp ilk sağdan içeri girip ilerlediğinizde Tıp Merkezi 'mize ulaşabilirsiniz.