Online Randevu Alma

Laboratuvar Sonuçları

Adres: Zekeriyaköy Mah. Kardelen Cad. No:2 Sarıyer, Zekeriyaköy / İstanbul

Telefon: +90 0212 201 56 56 / 444 55 44

E-Posta: [email protected]

http://www.acibadem.com.tr/danisma/hastaneler/zekeriyakoy-tip-merkezi

Acıbadem Zekeriyaköy Tıp Merkezi 4 katlı binada; 12 adet poliklinik odası, 1 üniteli diş merkezi, sterilizasyon ünitesi, fizik tedavi ünitesi ve laboratuvar ünitesi bulunuyor.

Haftanın her günü 8.00-23.00 saatlerinde ambulans hizmeti veriyor. Acıbadem Zekeriyaköy Tıp Merkezi’nde bilgiler; dijital ortamda kayıt sistemi ile hekime ve hastaya sunuluyor. Radyoloji bölümünde Röntgen, mamografi, panoramik röntgen, CT ve USG, FTR Salonu ve cihazlar, diş ünitesi, podiatri, lazer epilasyon, kadın hastalıkları ve doğum bölümünde ise USG (ultrason) hizmetleri bulunuyor.

Merkezin hizmet verdiği branşlar arasında; iç hastalıkları, ortopedi, dermatoloji, kulak burun ve boğaz hastalıkları, radyoloji, beslenme ve diyet, laboratuvar, acil servis, genel cerrahi, göz hastalıkları, çocuk sağlığı ve hastalıkları, fizik tedavi ve ağız ve diş sağlığı alanlarında hizmet veriyor.

Acıbadem Zekeriyaköy Tıp Merkezi WhatsApp uygulaması ile; danışman hekimle görüşebilir, hizmetleriniz hakkında bilgi alabilir, tetkik sonuçlarınızı takip edebilir ve randevu alabilirsiniz. Acıbadem Zekeriyaköy Tıp Merkezi WhatsApp uygulamasına 0530 422 80 00 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

Ulaşım

Sarıyer istimametinden geliyorsanız;

Sarıyer merkeze ulaşıldıktan sonra Kilyos, Zekeriyaköy istikametinden devam edin. Maden Mahallesi üstüne çıkarak yine Kilyos Zekeriyaköy yolundan devam edin. Uyum Sitesi önünden düz devam edilerek herhangi bir yere sapmadan yaklaşık 2 km. sonra, ilk ışıklardan sağa sapılarak Tıp Merkezimize ulaşılabilir.

Bahçeköy istikametinden geliyorsanız;

Hacıosmandan Bahçeköy tabelası takip edilerek orman yolundan ilerlenecek ve Bahçeköy merkeze ulaşılacak.Tekrar Zekeriyaköy istikameti takip edilerek orman yolunu tamamladıktan sonra Zekeriyaköy giriş tabelası olan kavşağa ulaşılacak, kavşaktan sapılmaksızın yol düz takip edilecek.Yolun bitiminde dört yollu bir kavşağa ulaşılacak burdan sola dönüş yapılarak düz istikamette devam edilecek 500 metre sonra ilk ışıklardan sağa giriş yapılarak Tıp Merkezimize ulaşılabilinir.