Online Randevu Alma

Laboratuvar Sonuçları

Adres: İnönü Mah. Nizamiye Caddesi No: 1-9, Şişli /İstanbul

Telefon: +90 212 273 44 44 / 444 55 44

E-Posta: [email protected]

http://www.acibadem.com.tr/danisma/hastaneler/taksim-hastanesi

Acıbadem Sağlık Grubu'nun yeni halkası Acıbadem Taksim Hastanesi genel amaçlı bir hastane olarak konumlandı. Acıbadem Taksim Hastanesi yaklaşık 24 bin metrekarelik kapalı alana sahip.

93 yatak kapasiteli hastanede, 6 ameliyathane bulunuyor. Genel Yoğun Bakım Ünitesi'nde 2'si izolasyonlu 10 yatak, Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi'nde 1'i izolasyonlu olmak üzere 7 yatak kapasitesi bulunuyor.

Ayrı ambulans ve hasta girişleri olan Acil Servis'te resüsitasyon, cerrahi ve ortopedik girişim odalarına ek olarak; hastalar için müşahede bölümü bulunuyor. Acil servisteki hastaları konsülte etmesi sıklıkla gereken branşlar için bölümün içinde konumlandırılan muayene odalarıyla hizmet verilmeye devam ediliyor.

Tıbbi Birimler

Acıbadem Taksim Hastanesi’nde Genel Cerrahi, Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi, Kadın Doğum, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Ortopedi ve Travmatoloji, Göz, KBB ve Üroloji hizmet sunulan branşlar arasında.

Medikal Cihazlar

Acıbadem Taksim Hastanesi'nin medikal cihazları arasında; 3 Tesla MR, Tüm Vücut MR ve 3 Boyutlu Tomosentezli Mamografi bulunuyor.

Odalar

Hastanemizde 93 hasta yatağı mevcuttur.

Otopark

Vale hizmeti verilmektedir.

ATM

Acıbadem Taksim Hastanemizin 1B katında Garanti Bankası ATM’si bulunmaktadır.

Kafeterya

Cafe APlus, hastanede hem kafe hem yemek hizmeti vermektedir. Aplus menüsü için tıklayınız.

Kuaför

Acıbadem Taksim Hastanesi'nde kuaförlük hizmeti de sunulmaktadır.

İbadethane

İbadethanelerimiz hastanemizin 3B katında tüm din ve inanç mensuplarının kullanımına uygun şekilde hazırlanmıştır.

Ulaşım

Özel Aracınız ile Geliyorsanız

Tem otoyolunu tercih ederseniz; Fatih Sultan Mehmet Köprüsünü geçtikten sonra Taksim tabelalarını takip ederek Beşiktaş Taksim göbeğinden sağa dönünüz. Talimhane yokuşundan çıkarken sağda hastanemize ulaşabilirsiniz.

D100 (E5) Otoyolunu Tercih Ederseniz

Boğaziçi Köprüsünü geçtikten sonra, Beşiktaş sapağından Taksim istikametine ilerleyin. İnönü Stadından sağa girip Taksim tabelalarını takip ediniz. Taksim-Şişli-Aksaray tabelasından sağdan giriniz. Kasımpaşa tabelasından düz aşağıya inip ilk soldan girdiğinizde Acıbadem Taksim Hastanesine ulaşacaksınız.

Nişantaşı Yönünden Geliyorsanız;

Divan Otelin karşı yolundan içeri giriniz. Yol bitiminde sola dönünüz. Hastanemize ulaşmış olacaksınız.

Metro ile Geliyorsanız

Metro ya da Taksim-Kabataş Füniküler (TTK1) hattı ile Taksim Meydanında indikten sonra metro çıkışını arkanıza alacağınız şekilde yönünüzü belirlediğinizde Yapı Kredi Bankasını göreceksiniz. Yapı Krediden içeriye doğru ilerleyip ilk sağdan dönüp ana caddeye çıktığınızda ve tekrar sağa doğru yürüdüğünüzde hastanemize ulaşmış olacaksınız.

Otobüs ile Geliyorsanız

87 Edirnekapı Taksim

SG-2 Sabiha Gökçen Havalimanı Taksim

253 Batı Ataşehir Mecidiyeköy Taksim

76T İspartakule Bizimevler Taksim

35C Kocamustafapaşa Taksim

77MT Mecidiyeköy Edirnekapı Taksim

96T Atatürk Havalimanı - Taksim

hatlarını kullanarak Taksim durağında indikten sonra Taksim Meydanında Yapı Kredi Bankasını göreceksiniz. Yapı Krediden içeriye doğru ilerleyip ilk sağdan dönüp ana caddeye çıktığınızda ve tekrar sağa doğru yürüdüğünüzde hastanemize ulaşmış olacaksınız.

Uyarılar

Çiçek: Çiçekler enfeksiyon taşıma risklerine karşı hasta odalarına ve katlara kabul edilmemektedir. Görevlilerimiz tarafından alınan çiçekleriniz taburcu olurken size teslim edilir. 

Ziyaret Saatleri: Ziyaret saatlerimiz her gün 10.00-22.00 arasındadır. Olası sağlık risklerini düşünerek lütfen 6 yaşın altındaki çocukları ziyaretçi olarak kabul etmeyiniz. 

Refakat: Hastalarımıza sadece 1 refakatçi eşlik edebilir. Saat 22.00'den sonra odada bulunan ziyaretçiniz refakatçi kabul edilir. 

Sigara: Hastanemizin iç mekanlarında sigara kullanılması yasaktır.