Online Randevu Alma

Laboratuvar Sonuçları

Adres: 19 Mayıs Mah. İnönü Cad. Okur Sok. No.24/A, 34742 Kozyatağı / İstanbul

Telefon: 216 571 44 44 / 444 55 44

E-Posta: [email protected]

http://[email protected]

Acıbadem Sağlık Grubu'nun üçüncü hastanesi olan Acıbadem Kozyatağı Hastanesi 2004 yılında hizmete açıldı.Tıbbın birçok dalında hizmet sunan hastanenin birçok özel sağlık sigortası ile anlaşması bulunuyor.

13.700 m² Kapalı Alan

13.700 m² kapalı alana sahip olan Acıbadem Kozyatağı Hastanesi’nde 75 yatak kapasitesi, 4 ameliyathane, 6 genel yoğun bakım ve 6 yenidoğan yoğun bakımı yer alıyor.

Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi'nde, riskli hastalıkları olan yenidoğanlara ve pediyatri uzmanlarının yanı sıra tüm yan dallar ve çocuk cerrahisi uzmanları hizmet veriyor.

Tıbbi Birimler

Hastanede Ağız ve Diş Sağlığı, Ağız ve Çene Cerrahisi, Anesteziyoloji, Beslenme ve Diyet, Check-Up, Deri Hastalıkları,  Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Göğüs Cerrahisi, Göğüs Hastalıkları, Genel Cerrahi, Göz Hastalıkları, İç Hastalıkları, Nefroloji,  Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji, Endokrinoloji, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Kardiyoloji, Ortopedi ve Travmatoloji, Üroloji, Kulak Burun Boğaz, Odyoloji ve Denge Laboratuvarı,  Nöroloji, Beyin ve Sinir Cerrahisi bölümlerinde  tanı ve tedavi hizmetleri sunuluyor.

Odalar

Hastanemizde 84 hasta yatağı mevcuttur.

ATM

Acıbadem Kozyatağı Hastanemizin B girişinde ATM bulunmaktadır.

Kafeterya

Cafe APlus, hastanede hem kafe hem yemek hizmeti vermektedir. A plus menüsü için tıklayınız.

Kuaför

Hastanemizde kuaför hizmeti verilmektedir.

İbadethane

İbadethanelerimiz hastanemizin -1B katında tüm din ve inanç mensuplarının kullanımına uygun şekilde hazırlanmıştır.

Ulaşım

Boğaziçi Köprüsü'nden Geliyorsanız

Boğaziçi Köprüsü'nü geçtikten sonra Altunizade girişi ve Acıbadem sapağını geçiniz. Ankara-Haydarpaşa çıkışından girip tekrar soldan, Ankara çıkışından E-5 yoluna geçiniz. Sağ tarafınızda Hilton, sol tarafınızda Optimum AVM'yi geçerek Kozyatağı yan yol tabelasından giriniz. Aytemiz'e gelince ışıklardan sağa; daha sonra da yaklaşık 100 metre ilerleyip ışıklardan sola dönünüz. Hastaneyi karşınızda göreceksiniz.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden Geliyorsanız

FSM Köprüsü'nden geçtikten sonra Kavacık, Ümraniye ve K.Bakkalköy sapağını da geçiniz. Kozyatağı'na kadar geliniz, Ankara çıkışından E-5 yoluna geçiniz. Alt köprüyü geçer geçmez sağda Kozyatağı yan yol tabelasından giriniz. Aytemiz'e gelince ışıklardan sağa dönünüz. Yaklaşık 100 metre sonra ilk ışıklardan da sola dönünce hastane karşınıza çıkacak.

Kadıköy E-5 İstikametinden Geliyorsanız

E-5 istikametinde ilerleyip; sağ tarafınızda Hilton, sol tarafınızda Optimum AVM'yi geçerek Kozyatağı yan yol tabelasından giriniz. Aytemiz'e gelince ışıklardan sağa dönünüz. Yaklaşık 100 metre sonra ilk ışıklardan sola dönünce hastane karşınıza çıkacak.

Minibüs Yolu Kadıköy İstikametinden Geliyorsanız

Minübüs yolu üzerinde Göztepe geçildikten bir süre sonra solda çevre yolu tabelasından sola dönünüz. Yolun sağ tarafından devam ederek İnönü Caddesi'ne çıkınız. 5. ışıklara gelindiğinde sağa giriniz, solda hastaneyi göreceksiniz.

Minibüs Yolu Kartal İstikametinden Geliyorsanız

Minübüs yolu üzerinde Tüccarbaşı geçildikten bir süre sonra sağda çevre yolu tabelasını göreceksiniz, tabeladan sağa dönünüz. Yolun sağ tarafından devam ederek İnönü Caddesi'ne çıkınız. 5. ışıklara gelindiğinde sağa giriniz, solda hastaneyi göreceksiniz.

Pendik-Kartal-Maltepe- Bostancı E-5 Yönünden Geliyorsanız

E-5'ten Kadiköy istikametinde giderken solda Honda bayisini geçiniz, sağda Kozyatağı Carrefour'u görünce yolun karşı tarafına geçilebilmesi için Erenköy çıkışından çıkılıp üst yola geçiniz. Ankara çıkışından tekrar E-5 yoluna geçiniz. Alt köprüyü geçer geçmez sağda Kozyatağı yan yol tabelasından giriniz. Aytemiz'e gelince ışıklardan sağa dönünüz. Yaklaşık 100 metre sonra ilk ışıklardan sola dönünce hastaneyi göreceksiniz.

Uyarılar

Çiçek: Çiçekler enfeksiyon taşıma risklerine karşı hasta odalarına ve katlara kabul edilememektedir. Görevlilerimiz tarafından alınan çiçekleriniz taburcu olurken size teslim edilir. 

Ziyaret Saatleri: Ziyaret saatlerimiz her gün 10.00-22.00 arasındadır. Olası sağlık risklerini düşünerek lütfen 6 yaşın altındaki çocukları ziyaretçi olarak kabul etmeyiniz. 

Refakat: Hastalarımıza sadece 1 refakatçi eşlik edebilir. Saat 22.00'den sonra odada bulunan ziyaretçiniz refakatçi kabul edilir. 

Sigara: Hastanemizin iç ve dış alanlarında sigara içmek yasaktır.