Online Randevu Alma

Laboratuvar Sonuçları

Adres: Dikilitaş Mah. Hakkı Yeten Cad. Yeşilçimen Sok. No:23, 34349 Fulya, Beşiktaş

Telefon: +90 212 306 44 44 / 444 55 44

E-Posta: [email protected]

http://www.acibadem.com.tr/danisma/hastaneler/fulya-hastanesi

Acıbadem Fulya Hastanesi 2010 yılından bu yana İstanbul’un en yoğun yerleşim bölgelerinden biri olan Beşiktaş’ta, tıbbın tüm dallarında hizmet sunuyor.

Hastanenin birçok özel sağlık sigortası ile anlaşması bulunuyor.

22.000 m²’lik Kapalı Alan

Acıbadem Fulya Hastanesi’nin 22.000 m²’ye yaklaşan kapalı alanı içerisinde 124 yataklı tedavi ünitesi, 7 ameliyathane ve 16 yoğun bakım ünitesi bulunuyor. Hastane, hekim görüşmelerinde hasta ve hasta yakınının mahremiyetini korumayı amaçlıyor. Ayrıca anne adaylarının odada doğum yapabileceği LDRP (Labor Delivery Recover Postpartum) sistemi de hastanede yer alıyor.

Medikal Cihazlar

Acıbadem Fulya Hastanesi’nde tanı ve tedavi hizmetlerinde kullanılan cihazlar arasında; tüm vücut çekim yapabilen 3 Tesla MR, Tüm Vücut MR, 1.5 Tesla MR, Dijital Mamografi, Dijital Panoramik Röntgen, Cool Cap, Sanal Endoskopi, Çift Kaynaklı Bilgisayar Tomografi, Dijital Floroskopi, Kemik Yoğunluğu Ölçümü cihazı bulunuyor.

Tıbbi Birimler

Acıbadem Fulya Hastanesi'nde 3. Basamak Neonatal Yoğun Bakım Ünitesi, Uyku Laboratuvarı, Check Up Merkezi, Menopoz Kliniği, Crohn ve Kolit Merkezi, Anorektal Hastalıklar Merkezi, Performans Laboratuvarı, İzokinetik Ölçüm Sistemi, Üst ve Alt Vücut Propriosepsiyon Değerlendirme Alanı ve Rehabilitasyon Havuzları da hastanede yer alıyor. 

FIFA Sertifikalı Sporcu Sağlığı Merkezi

Acıbadem Fulya Hastanesi, Sporcu Sağlığı Merkezi’ni bünyesinde barındırıyor. 1994 yılında futbolcuların sağlıklarını korumak ve yaralanma risklerini azaltmak amacıyla kurulan FIFA Medical and Research Center, Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi’ni, “FIFA Medical Centre of Excellence” olarak nitelendirerek ‘F-Marc Sertifikası’ verdi. 

Odalar

Hastanemizde 124 hasta yatağı mevcuttur.

Otopark

Geniş bir otoparkı bulunan Acıbadem Fulya Hastanesi'nde, yatan hastalar, Check Up hastaları ve fizik tedavi için gelen misafirlerimize tek araba için geçerli olmak üzere ücretsiz otopark hizmeti verilmektedir. Bu misafirlermimizin ücretsiz otopark hizmetimizden yararlanabilmeleri için araçlarını vale’ye teslim etmeleri gerekmektedir.

Diğer hasta ve ziyaretçilerimize verilen otopark hizmeti ise ücretlidir. Otoparkta ayrıca vale hizmeti de bulunmaktadır.

ATM

Acıbadem Fulya hastanemizin 2B katında Garanti Bankası ATM'si bulunmaktadır.

Kafeterya

Cafe APlus, hastanede hem kafe hem yemek hizmeti vermektedir. Aplus menüsü için tıklayınız.

Kuaför

Acıbadem Fulya Hastanesi'nde kuaförlük hizmeti de sunulmaktadır.

Kuaförlük hizmetlerimizden yararlanmak ve randevu almak için 0212 306 44 70'i ya da hastanedeki odanızdan 4470'i arayabilirsiniz.

İbadethane

İbadethanelerimiz hastanemizin 2B katında tüm din ve inanç mensuplarının kullanımına uygun şekilde hazırlanmıştır.

Ulaşım

Anadolu Yakasından Özel Araçla Geliyorsanız

a)E-5 üzerinden Boğaz Köprüsü 'nü geçtikten sonra Beşiktaş istikametine giriniz. Yıldız ayrımından devam ederek ilk sağa dönünüz. Yokuştan inerken ikinci sola ve yolun sonundan sağa dönünüz. Işıklara geldiğinizde yol üçe ayrılır. Orta yoldan Fulya tabelasını takip ederek ilerleyiniz. Fulya Real 'i geçtikten sonraki ışıklara gelmeden benzin istasyonunu geçer geçmez sağa dönünüz. b) E-6 üzerinden Fatih Sultan Mehmet Köprüsü 'nü geçtikten sonra Beşiktaş sapağından giriniz. Zincirlikuyu-Beşiktaş istikametinde devam ederek, ATV-Sabah binasının yanındaki ilk sapaktan sağa giriniz. Yolun sonundan sağa, sonra sola ve tekrar sola dönerek aşağıya doğru düz devam ediniz. Yaklaşık 1 km. aşağıda yolun solunda Acıbadem Fulya Hastanesi 'ni göreceksiniz. c) E-6 üzerindan Fatih Sultan Mehmet köprüsünü geçtikten sonra Beşiktaş sapağından giriniz. Zincirlikuyu istikametinde devam ederek Ihlamur Kasrı sapağına giriniz. İkinci ışıklardan sağa dönünüz. 50 metre ileride Acıbadem Fulya Hastanesi, Real 'in arkasındadır. d) E-6 üzerinden Fatih Sultan Mehmet Köprüsü 'nü geçtikten sonra Beşiktaş sapağından giriniz. Zincirlikuyu istikametinde devam ederek Mecidiyeköy sapağına giriniz. Fulya sapağına devam ediniz. 500 metre ilerde sol tarafta Acıbadem Fulya Hastanesi Real 'in arkasındadır.

Anadolu Yakasından Metrobüs İle Geliyorsanız

34-A numaralı Edirnekapı metrobüsüne bininiz. Mecidiyeköy durağında ininiz. Meydandan Şişli yönüne devam edilir. Cevahir alışveriş merkezini geçtikten sonra ilk sapaktan sola dönülür. Vasıta olarak sadece taksi kullanılmaktadır. Yürüme mesafesi olarak 10-15 dakikadır.

Anadolu Yakasından Otobüs İle Geliyorsanız

Anadolu yakasından kalkan Mecidiyeköy otobüslerine bininiz. Mecidiyeköy sapağında ininiz. Meydandan Şişli istikametine devam ederek Cevahir Alışveriş Merkezi 'ni geçtikten sonra ilk sapaktan sola dönünüz. 500 metre ileride Acıbadem Fulya Hastanesi Real 'in arkasındadır.

Anadolu Yakasından Vapurla Geliyorsanız

Kadıköy ve Üsküdar 'dan kalkan vapurlar ile Beşiktaş İskelesi veya Eminönü İskelesi 'ne geliniz. Beşiktaş iskelesinden hastanemize ulaşım sadece taksi ile sağlanmaktadır. Eminönü 'nden ise 26-A numaralı otobüsleri kullanabilirsiniz. Hastane önünde inebilirsiniz.

Avrupa Yakasından Geliyorsanız

a)E-5 üzerinden Kadıköy Ankara istikametinde devam ediniz. Mecidiyeköy sapağından girdikten sonra Fulya istikametine devam ediniz. 500 m. ilerde Acıbadem Fulya Hastanesi Real'in arkasındadır. b) E-6 üzerinden Kadıköy Ankara istikametinde devam ediniz. Okmeydanı sapağından Şişli istikametine devam ediniz. Şişli Camii 'nden sola dönünüz. Fulya sapağından giriniz. 500 m. ileride solda Acıbadem Fulya Hastanesi Real'in arkasındadır.

Uyarılar

Çiçek: Çiçekler enfeksiyon taşıma risklerine karşı hasta odalarına ve katlara kabul edilmemektedir. Görevlilerimiz tarafından alınan çiçekleriniz taburcu olurken size teslim edilir. 

Ziyaret Saatleri: Ziyaret saatlerimiz her gün 10.00-22.00 arasındadır. Olası sağlık risklerini düşünerek lütfen 6 yaşın altındaki çocukları ziyaretçi olarak kabul etmeyiniz. 

Refakat: Hastalarımıza sadece 1 refakatçi eşlik edebilir. Saat 22.00'den sonra odada bulunan ziyaretçiniz refakatçi kabul edilir. 

Sigara: Hastanemizin iç mekanlarında sigara kullanılması yasaktır.