İSTANBUL - ARNAVUTKÖY

Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Ortaokulu

Telefon:0 212 597 63 95

Belgegeçer:0 212 597 63 96

WEB: http://arnavutkoynecipfazilkisakurekiho.meb.k12.tr

Adres:Anadolu Mah. Başyiğit Sokak No4 Arnavutköy / İSTANBUL

Vizyon

Okul Veli Bütünleşmesiyle Eğitim-Öğretim, Çalışanlar Arası İlişkiler Çevre Düzenlemesi ve Sosyal Faaliyetlerle Arnavutköy’ün ve İstanbul’un Saygın Okulları Arasında Yer Almaktır.

Misyon

Gelişen teknoloji ve ilerleyen bilim dünyasının ihtiyaçlarına göre çalınmalar yapan, gelişim hızını artıran ve gelişme çizgisini daha ileriye götürebilecek, ahlaki yönünü kullanarak adımlar atan mantıklı kararlar alıp sorunları yapıcı ve çözücü rol bürünüp bilgiyi doğru yerde kullanan maddi ve manevi değerleri koruyan, özgüveni yüksek, iletişim becerisine sahip, donanımlı, sosyal bireyler yetiştirmek.

KURUM BİLGİLERİ

Öğretmen :39

Öğrenci :830

Derslik :33

BT Sınıfı :1

Fen Labaratuarı :1

Konferans Salonu :1

Spor Salonu :1

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yemekhane :1

Saatler:09.00 - 16.30

Isınma:Kalorifer (Doğalgaz)

Bağlantı:ADSL (1 Mbit)

Ulaşım

Okulumuzun bulunduğu caddeden 36B (Boğazköy-Cebeci) İETT otobüsleri, Boğazköy-Otogar-Topkapı ve Boğazköy-Gaziosmanpaşa-Eyüp minibüsleri geçmektedir.Eminönü (İETT 336), Mecidiyeköy (İETT 336M), Yenibosna (36AY) ile tek araçla ulaşım sağlanmakta ve otobüs durağına 7 dk yürüme mesafesindedir .

Yerleşim Yeri:

Okulumuz Arnavutköy girişinde yer almaktadır. Ulaşımı gayet rahat ve trafik sıkıntısı yoktur. Arnavutköy Merkez´e 800 m uzaklıktadır ve 5 dk yürüme mesafesindedir.. Cumhuriyet Ortaokulu ile Aşık Veysel İlkokulu ile yanyanadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık

İl merkezine 35 Km, İlçe merkezine 800 m uzaklıktadır. İlçe merkezine 5 dk yürüme mesafesindedir. Ayrıca okulumuz Arnavutköy Devlet Hastanesi´ne de yakındır.