Telefon :0216 548 21 21

Belgegeçer :0216 548 21 22 ( fax )

WEB:http://atasehirram.meb.k12.tr

Adres :Atatürk Mah. 2. Cad. NO 4/2 ATAŞEHİR/İSTANBUL

VİZYON :Türk Milli Eğitim Sisteminin yasa ve yönetmeliklerini uygulayan, çağın gerektirdiği bilgi, beceri, değer ve teknolojiye sahip, çağdaş, kaliteli, gelişmiş, donanımlı ve seçkin bir kurum olmaktır.

MİSYON :Ataşehir İlçesi’nde, Milli Eğitim Sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda yasa ve diğer mevzuatın uygulanması ve geliştirilmesi; milli birlik ve bütünlük içinde sosyal ve kültürel kalkınmanın desteklenmesi, hızlandırılması ve çağdaş uygarlığın yapıcı, üretken, seçkin bir ortağı olan bireyler yetiştirilmesi için gerekli olan alt yapının oluşturulmasına kaynaklık edilmesi. Eğitim alanındaki yenilik ve gelişmeleri takip ederek kurumumuzdaki çalışanların etkinlik ve verimliliklerinin artırılması. Hizmet alanların memnuniyet düzeylerinin artırılması. Her türlü eğitim desteğine ihtiyacı olan bireylere ve ailelere gerekli olan rehberliğin yapılması ve desteğin verilmesidir.

BAŞARILAR :

Öğretmen :11

Saatler :

Bağlantı :ADSL (1 Mbit)

Ulaşım :14A, 19T ve 320A numaralı otobüslerle veya Dudullu- Bostancı minibüsleriyle Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi durağında; 19E numaralı otobüse binildiğinde ise Girne Caddesi durağında inilerek kurumumuza ulaşılabilir. Kurumumuz Ataşehir İş Okulu´nun giriş katında yer almaktadır.

Yerleşim Yeri :

İl /İlçe Merkezine Uzaklık :İl merkezi 35 km, ilçe merkezine ise yaklaşık 1 km uzaklıktayız.