Adres:Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Çelebi Sokak 12/1 Taşoluk Toki Konutları Arnavutköy / İstanbul

Telefon:0212 684 43 53

Faks:0212 684 43 53

Web:http://tokitasolukanaokulu.meb.k12.tr

VİZYON

Türk Milli eğitiminin, Okul Öncesi Eğitimin ilke ve amaçları doğrultusunda; Okulumuzu Okul Öncesi Eğitim alanında nitelikli bireyler yetiştiren bir kurum yapmaktır. Okul öncesi dönemde çocukların tümü gelecekteki eğitim yaşantılarının ilk basamağında okul öncesi kurumlarından geçmelidir. Okulumuz kişiliğin şekillendiği bu dönemi çocukların fiziksel, sosyal, duygusal ve bilişsel gelişimleri açısından en sağlıklı şekilde geçmesini onları hayata hazırlamayı ve aileyi okul öncesi eğitimi konusunda bilgilendirmeyi amaçlamaktadır.

MİSYON

Anaokulumuz ve biz çağdaş eğitim ortamı yaratacak, sürekli gelişmeyi sağlayacak eğitimcileri ile çocuklarımızı ilköğretime ve hayata hazırlamak okul öncesi eğitimin önemini kavratmak, yaygınlaştırmak ve çocuk gelişiminde ailelere rehberlikte etkin olarak kaliteyi arttırmak için varız. 3-6 yaş çocuklarının gelişimlerinin en fazla olduğu bu dönemde çocuklarımıza kendini ifade edebilen, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda milli manevi duygularla ve okul öncesi eğitim programının amaçları ve ilkeleri çerçevesinde özgün bireyler yetiştirmektir. Çocuğun, ailenin ve toplumun ihtiyaç ve imkanlarını ileriki yıllarda katılacağı eğitim ortamları da göz önünde bulundurularak çocuğa saygılı yaş özelliklerine uygun çocuk merkezli yaparak ve yaşayarak yaratıcılığını geliştiren öğrenmeyi öğreten tecrübeler kazanacak eğitim ortamlarında onları hayata hazırlamaktır.

BAŞARILAR

2012 yılında Arnavutköy Belediyesinin Düzenlemiş Olduğu Atık Pil Toplama Kampanyasındaki Başarımızdan Dolayı Projeksiyon ve Laptop Kazanılmıştır. 2013 Yılında Arnavutköy Belediyesinin Düzenlemiş Olduğu Atık Pil Toplama Kampanyasındaki Başarımızdan Dolayı Akıllı Tahta Kazanılmıştır. 2013 Yılında Arnavutköy Belediyesinin Düzenlemiş Olduğu Mavi Kapak Kampanyasındaki Başarımızdan Dolayı 1 Adet Tekerlekli Sandalye Kazanılmıştır.

KURUM BİLGİLERİ

Öğretmen:8

Öğrenci:190

Derslik:6

Kütüphane:1

Spor Salonu:1

Konferans Salonu:1

Yemekhane:1

Bahçe:1

Öğretim Şekli:Tam gün kulüp sınıfları ve tekli eğitim

Ders Başlama ve Bitiş:08:00 - 18:00

Yabancı Dil:İngilizce

Isınma Şekli:Kalorifer

Servis Bilgisi: 7 servisimiz bulunmaktadır.

Bağlantı:ADSL (1 Mbit)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İlçe Merkezine 6km, İl Merkezine 40km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Arnavutköy Taşoluk Toki Konutları Trafikten, ana caddelerin kirliliği, hareketliliği ve sesinden uzak, ulaşımı kolay merkezi bir mevkidedir.