Telefon:0 (212) 597 77 53

Belgegeçer:0 (212) 597 07 67

WEB:http://arnavutkoyyboo.meb.k12.tr

Adres:Mustafa Kemal Paşa Mah. Fatih Cad. Kaptanpaşa Sok.No 25/1 Arnavutköy/İSTANBUL

Vizyon

Haklarını bilen, verimli çalışan, sorumluluk alabilen, erdemli, doğruyu ayırt edebilen, eşitliği seven, gelişmeleri takip edebilen ve ileriki hayatında kendi ayakları üzerinde durdurabilecek beceriler edinen; insanlar yetiştirmektir.

Misyon

Türk Milli Eğitiminin ve ilköğretimin amaçları doğrultusunda; "Atatürkçü Düşünce Sistemi"ni davranış haline getirmiş çağdaş, demokratik, l,der özelliklerine sahip, okduğu okulu, vatanına ve milletine bağlılık duygusu gelişmiş öğrenciler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz öğrencilermizin öğrenmelerini sağlamak, onları bilgili yetenekli ve kendine güvenen bireyle olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmaktır.

KURUM BİLGİLERİ

Öğretmen :14

Rehber Öğretmen :1

Öğrenci :112

Derslik :8

BT Sınıfı :1

Kütüphane :1

Fen Labaratuarı :1

Atölye-İşlik :1

Öğretim Şekli :Tekli-Yatılı

Yemekhane :1

Bahçe :1

Saatler:09:00 - 15:10

Isınma:Kalorifer (Doğalgaz)

Bağlantı:ADSL (4 Mbit)

Ulaşım:

Otogar´dan: Otogar yolundan Arnavutköy´e gelen minübüsler ile gelinebilr. Atatürk Havalimanı´ndan: Metro ile Yeni Bosna´ya, Yeni Bosna´dan İETT ile Arnavutköy´e gelinebilr.

Yerleşim Yeri:İçe merkezine 1 Km mesafededir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık:

Arnavutköy ilçe merkezine 1 km´dir. Gaziosmanpaşa ilçe merkezine 20 km´dir. Esenler otogarına 25 km´dir. Atatürk Havalimanına 32 km´dir. Taksim meydanına 37 km´dir.