İSTANBUL - ARNAVUTKÖY

Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu

Telefon:(0212) 780 02 20

Belgegeçer:(0212) 780 02 20

WEB:http://aksemsettinimamhatiportaokulu.meb.k12.tr

Adres:Hadımköy Mah. Cahit Sıtkı Tarancı Cad. Kiptaş 1. Etap Evleri, Hadımköy

Vizyon

Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, Atatürk İlke ve İnkılaplarına saygılı, demokrasiye inanan, katılımcı, vatana ve millete yararlı bireyler yetiştirmek, en verimli şekilde eğitim ve öğretim faaliyetini gerçekleştirmek için varız.

Misyon

Kur´an’ ın rehberliğinde, Peygamber Efendimizin önderliğinde, pozitif bilimlerin ışığında; öğretmenlerimizle, öğrencilerimizle ve velilerimizle işbirliği içerisinde, ülkemizi tüm dünyada lider ülke konumuna getirecek, bilgisini irfanı ile tamamlamış, ahlaklı ve münevver nesiller yetiştirmektir. Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur.

KURUM BİLGİLERİ

Öğretmen :14

Rehber Öğretmen :1

Öğrenci :600

Derslik :17

Müzik Sınıfı :1

Resim Sınıfı :1

BT Sınıfı :1

Fen Labaratuarı :1

Konferans Salonu :1

Spor Salonu :1

Öğretim Şekli :Normal Eğitim (Tam Gün)

Kantin :1

Bahçe :1

Saatler:09.00-15.10

Isınma:Doğalgaz

Bağlantı:ADSL (1 Mbit)

Yabancı Dil:İngilizce ve Arapça

Ulaşım

Toki, Kiptaş 1.Etap ve Hadımköy Vefa konutlarına yürüme mesafesi uzaklığındadır. Toplu taşıma ve dolmuş ile de ulaşım sağlanmaktadır.

Servis Bilgisi:Var

Yerleşim Yeri:

İstanbul´un Arnavutköy ilçesine bağlı, TOKİ,KİPTAŞ ve HADIMKÖY VEFA konutlarının bulunduğu, daha bir çok konut projlerinin hayata geçirildiği,ev kiralarının makul ölçüde olduğu, ulaşımın her 10 dakikada bir, belediye ve özel halk otobüsleri ya da dolmuşlarla kolaylıkla sağlanabildiği, gelişmekte ve güzelleşmekte olan bir yerleşim yeridir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık:Arnavutköy İlçe Merkezine Uzaklık 13 km, İstanbul İl Merkezine Uzaklık 48 km ´dir.

Sportif Etkinlikler:Futbol Okul Takımı Voleybol Okul Takımı Basketbol Okul Takımı Masa Tenisi Okul Takımı Santranç Kulübü

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları Kur´an-ı Kerim Proje Sınıfı Teog Sınavına Hazırlık Kampı Kısa Sureler Ezber Kampı "Okul-Camii Buluşması" Projesi Faaliyetleri