Bağcılar Edip İplik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

NAVİGASYONLA GİTMEK İÇİN TIKLAYIN

Harita, Yol Tarifi, Nerede

Telefon : 0212 656 6870

Belgegeçer : 0212 656 6871

Eposta Göndermek için tıklayınız

WEB http://btml.meb.k12.tr

Adres : Hürriyet Mahallesi 160. Sokak No15 Bağcılar İSTANBUL

VİZYON :* Sektörde tercih edilen ve takdir gören, mesleğini seven ve ilgi duyan elemanlar yetiştirmek, * Okulun insan kaynaklarını ve imkanlarını en verimli şekilde eğitim ve öğretime yönlendirmek, * Öğrencilerimizi kendine, ailesine ve topluma yararlı bireyler olarak yetiştirmek. * Velilerimizin de okulun bir parçası oldukları bilincini yerleştirebilmek, * Meslek ile ilgili teknolojiyi her yönü ile zamanında okulumuza getirmek, * Tüm iletişim kaynaklarının açık olduğu, liderlik anlayışı içinde bir arada çalışmaktan mutluluk duyan, bir aile yaratmak için çalışıyoruz.

MİSYON : Öncelikle meslek edinmek isteyen öğrencilerimizin, amaçlarına ulaşmalarında rehberlik etmek, asla bitmeyen öğrenme sürecinde öğrenmeyi öğretebilmek, öğrencilerimizi toplumun sorumlu ve uyumlu, toplum ilke ve değerlerine sahip, iş ahlakını benimsemiş kendini ifade edebilen bireyler olarak yetiştirmek için varız.

BAŞARILAR : Okulumuz il içinde yapılan yarışmalarda pek çok sosyal ve kültürel başarılara sahiptir.

Öğretmen :61

Rehber Öğretmen :1

Öğrenci :1114

Derslik :25

BT Sınıfı :6

Kütüphane :1

Konferans Salonu :1

Atölye-İşlik :1

Spor Salonu :1

Öğretim Şekli :İkili Öğretim

Kantin:1

Bahçe :1

Saatler :Başlama:08:00 Bitiş :18:30

Bağlantı :Fatih Projesi Fiber İnternet

Yabancı Dil :İngilizce

Isınma :Kalorifer-Doğalgaz

Servis :

Ulaşım : Metro, İETT Otobüsleri ve Minibüs ile okulumuza ulaşılabilir. Metro Kirazlı durağı okulumuza en yakın duraktır. İETT 97, 97M, HT1, 97GE Toplu Taşıma Araçları ile Gazi Osman Paşa İÖO Durağı, 98M, 78ZB, 98A Toplu Taşıma Araçları için ise Fırın Durağı Okulumuza en yakın duraklardır.

Yerleşim Yeri : Okulumuz Güneşli Merkezde bulunmaktadır.

İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine Uzaklık:3 Km İlçe Merkezine:1km

Yurtdışı Proje Faaliyetleri :1-CRM Projesi Erasmus Almanya (Mayıs 2017) 2-Avrupa'da Uluslararası Muhasebe Stajı Projesi Erasmus İtalya-Romanya (Ocak-Nisan 2018)