GÜRCİSTAN BAŞKONSOLOSLUĞU İSTANBUL

Adres: Levent Cad. Sümbül Sok. No: 17 Levent İstanbul İstanbul

Telefon: (0212) 270 02 61

Faks: (0212) 270 02 31

Web: http://www.mfa.gov.ge

E Posta: [email protected]

Evlenme, Tebligat ve Pasaport Teslimat servislerinde randevusuz hizmet verilmeye devam edilecek.

Randevu ise https://www.konsolosluk.gov.tr/adresinden alınabilecek.

Çalışma Saatleri: 09.00 – 18.00

Görev Bölgesi: Balıkesir, Bilecik, Bursa, Çanakkale, Edirne, İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Kütahya, Manisa, Tekirdağ, Sakarya, Uşak, Yalova.

Gürcistan Konsolosluk Randevu. Gürcistan ‘da hizmet veren Tiflis Büyükelçiliği Randevu Alma işlemini, Batum Başkonsolosluğu Randevu Alma İşlemini, internetten online ya da telefon ile randevu alarak gerçekleştirebilirsiniz.Türk vatandaşları tüm konsolosluk işlemleri , Gürcistan vatandaşları ise vize işlemleri için randevu alabilir.

Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığını artık tüm konsolosluklarda Askerlik, Nüfus, Noter ve Vatandaşlık servislerinde tam zamanlı randevu sistemi uygulayacak.

Türk Vatandaşları İçin Konsolosluk Randevu Alma GİRİŞ ile randevu alabilirler. Gitmeyeceğiniz randevuyu iptal etmeyi unutmayınız. Temsilciliklerde Yeni TC Kimlik Değişim işlemleri içinde randevu alınız.

Yabancı Vatandaşlar İçin Vize Ön Başvuru Randevu/Визы для иностранных граждан Предзаявочных обработок событий

Gürcistan ‘da Türkiye vizesi alacak olan yabancı ülke vatandaşların ön başvuru için randevu alabilirler.

Türk Konsolosluğundan Randevu Almak İçin TIKLAYINIZ

Nasıl Konsolosluk Randevu Alınır ?

E-Randevu almak için https://www.konsolosluk.gov.tr/adresindeki Konsolosluk İşlemleri sitesine girildiğinde sağ tarafta yer alan Ülke (Gürcistan) ve Temsilcilik (Batum Başkonsolosluğu) seçilmeli, Randevu Al butonuna tıklanmalıdır. e-Posta adresinin doğru yazılmış olmasına özellikle dikkat edilmelidir. Girilmesi istenen bilgiler eksiksiz tamamlandıktan, verilen e-posta adresine sistemin gönderdiği şifre girildikten sonra Devam butonuna tıklanarak bir sonraki ekrana geçilmelidir. Randevu tarihi ve saati seçildikten sonra onay ekranındaki Onayla butonu ile randevu kesinleşmektedir. Alınmış randevuların gerekirse aynı siteye girilerek iptal edilmesi mümkündür.