“Another Love” ile listeleri altüst eden Tom Odell, Jubilee Road turnesi kapsamında 18 Şubat’ta Zorlu PSM’de!

West Sussex’de doğan İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Tom Odell, eğitimini Brighton Institute of Modern Music’de tamamladı. Elton John, Leonard Cohen ve Bob Dylan şarkılarını dinleyerek büyüyen Odell’in duygusal ve insanı ruhundan yakalayan melodilerinin altında bu efsanelerin etkisi olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Lily Allen tarafından keşfedilen Odell’in 2012'de Columbia Records ile yaptığı anlaşmayı, 21 yaşında yayınladığı ilk EP’si Songs from Another Love izledi. Aynı yıl prestijli BRIT Awards’da “Critics’ Choice” ödülünü alarak müzik dünyasındaki yerini sağlamlaştırdı. Büyük ses getiren ilk stüdyo albümü Long Way Down'ı 2013'te piyasaya sürdü. Bu albüm ile İngiltere listelerini altüst eden genç yetenek; Elton John, Billy Joel ve The Rolling Stones gibi isimlerle turneye çıktı.

2016 yılında çıkan Wrong Crowd albümü için Arctic Monkeys, Kasabian ve Adele ile yaptığı çalışmalarla adını duyuran Jim Abiss ile işbirliği yaptı. Albüme, Odell’in filmlere olan hayranlığından dolayı bir dizi kısa film eşlik etti. Senaryosu Odell tarafından yazılan ve masumiyet ve yalnızlık temalarını işleyen filmleri yönetmen George Belfield çekti.

Geçtiğimiz sezon Zorlu PSM sahnesinde muhteşem bir performansa imza atan Tom Odell, akıllardan silinmeyecek yepyeni bir sahne gösterisiyle Zorlu PSM’de olacak!  

Tom Odell

18 Şubat 2019 - 20:00 - Turkcell Sahnesi - Sahne Üstü Ayakta

Konser

Kapı: 20:00
Tom Odell: 21:00