Şehrin yeni yıldızı Vadistanbul AVM'de kapılarını açan Jolly Joker, Vadistanbul sahnesinde gerçekleşen konserlerle, eğlencenin rotasını değiştiriyor. Şubat ayının ikinci haftası 7 Şubat'ta Ozan Çolakoğlu Orkestrası ve Konukları, 9 Şubat'ta Berkay ve 10 Şubat'ta Yıldız Tilbe, sevenleriyle buluşuyor

Şehrin yeni yıldızı Vadistanbul AVM'de bulunan Jolly Joker, Vadistanbul sahnesindeki konser etkinlikleriyle, eğlencenin rotasını değiştiriyor.

Şubat ayının ikinci haftası 7 Şubat Çarşamba Günü saat: 21.00'da Ozan Çolakoğlu Orkestrası ve Konukları müthiş bir müzik ziyafeti yaşatacak. Ozan Çolakoğlu, canlı sahne projesi olan Ozan Çolakoğlu Orkestrası'nın ilk konserinde ünlü sanatçılarla sahneye çıkıyor. Yıldız Tilbe, Gülşen, Edis ve daha birçok ünlü ismin katılacağı gecede, sanatçılar Türk Pop Müziği'nin unutulmaz eserlerini Ozan Çolakoğlu Orkestrası düzenlemesi ile yeniden yorumlayacaklar.

9 Şubat Cuma saat: 22.00'da ise, Pop müziğin sevilen ismi Berkay hayranlarıyla buluşacak. Dünden bugüne hit olmuş şarkılarıyla birlikte, repertuvarında yer alan sevilen eserleri seslendirecek.

10 Şubat Cumartesi saat: 22.00'da Yıldız Tilbe, her zamanki gibi sevenleriyle coşacak, coşturacak.

İstanbul’a yepyeni bir nefes veren ve her mevsim yeşilin başka bir tonuyla misafirlerini karşılayan Vadistanbul AVM'de bulunan Jolly Joker Vadistanbul Sahnesi’ndeki konser

etkinlikleri, AVM'nin kapanışından sonra başlıyor. Biletler, biletix ve Vadistanbul’daki Jolly Joker Satış noktalarından temin edilebilir.

VADİSTANBUL Hakkında:

İnşaat sektörünün öncü markalarından Artaş Grup ve İnvest Grup tarafından, Evyap’ın Ayazağa’daki arazisi üzerinde konumlanan ve megamall kategorisinde yer alan Vadistanbul AVM, kurulduğu 103.000 m2 alan ile dünyanın en gözde markalarını, İstanbul’un en beğenilen lezzet mekanlarını benzersiz bir doğa manzarasında buluşturmasının yanı sıra, 760 metre uzunluğunda bir açık hava alışveriş caddesine de sahip. Vadistanbul AVM, özenle planlanmış toplam 20.000m2’lik yemyeşil peyzaj alanı içerisinde yer alan; ses, ışık ve suyun muhteşem uyumuna sahne olan gösteri havuzu ile misafirlerine unutulmaz sürprizler yaşatırken, teknolojinin son olanaklarıyla donatılmış sinema kompleksi ve eğlence parkı da alışveriş keyfine hayatın en güzel renklerini taşıyor. Ulaşım olanaklarıyla da fark yaratan Vadistanbul AVM’ye TEM bağlantı yollarıyla ve Havaray yoluyla kolayca erişilebiliyor. Türkiye’de bir ilk ve tek olan, 15 milyon Euro’luk yatırım desteğiyle hayata geçirilen Havaray ile Seyrantepe metrosundan sadece üç dakikada doğrudan Vadistanbul AVM içine, foodcourt’a ulaşmak mümkün.

Ayrıntılı Bilgi:

VADİSTANBUL AVM

Adres: Ayazağa Mah. Kemerburgaz Cad. No:109C Sarıyer – İstanbul

Tel: 0212 330 38 38

Mail: [email protected]

facebook: facebook.com/vadistanbul

instagram: vadistanbul