Gayrimenkul yatırımcılarına alternatif yatırım fırsatı yaratan Univa Öğrenci Evi Kampüsü’nün ikinci etabı 130.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

UNIVA’DA İKİNCİ ETAP SATIŞLARI BAŞLADI

Erkanlı Grup’un Türkiye’de bir ilke imza atarak dünyaca ünlü AssetCampusiş birliğiyle Sakarya’da hayata geçirdiği Univa Öğrenci Evi Kampüsü’ne yoğun talep sürüyor. Gayrimenkul yatırımcılarına alternatif yatırım fırsatı yaratan Univa Öğrenci Evi Kampüsü’nün ikinci etabı 130.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Gayrimenkul sektörüne getirdiği yeni anlayışla yatırımcılara alternatif yatırım imkanısunan Univa’da, ikinci etap satışları başladı. Toplamda 808 üniteden oluşan Univa Öğrenci Evi Kampüsü projesininbirinci etabının satışları yatırımcılardan gelen yoğun ilgiyle 5 ay gibi kısa bir sürede tamamlanırken, ikinci etabı 130 bin TL’den başlayan cazip fiyatlarla yatırımcılara önemli fırsatlar sunuyor. 2019 yılının Ağustos ayında tamamlanması planlananUniva’nın ikinci etabı için ayrıca,36.000TL peşinat ve 3yıl vadeli 1.250 TL’lik cazip ödeme seçenekleri sağlanıyor.

8 yılda geri dönen yatırım fırsatı

Öğrencilerin yaşam kalitelerini artırmayı amaçlayan ve yatırımcıya maksimum kazanç sağlayan Univa Öğrenci Evi Kampüsüprojesi, Sakarya’da öğrenci konaklama ihtiyacına yönelik yeni ve modern yaşam alanları sunuyor.Gayrimenkul sektörünün yenilikçi markası Erkanlı Grup ile Amerika’nın en büyük öğrenci evi işletme ve yatırım firması AssetCampus ortaklığında Sakarya’da yapımı devam eden Univa, yatırımcılarına 8 yıl gibi Türkiye ortalamasının çok altında bir sürede yatırım dönüşüolanağı sağlıyor.

Kampüs şeklinde tasarlanan ilk özel öğrenci evi projesi Univa, 45 metrekare ve 90 metrekare seçenekleri ile sıcak, rahat ve konforlu bir yaşam alanı sunuyor. Öğrencilerin kendilerini evlerinde hissedecekleri Univa’da, kişi başı 850 TL kira bedeliyle üç öğrencinin kalabileceğiünitelerdeyatırımcı toplamda 2 bin 550 TL kira getirisine sahip olacak. Bu gelirin yüzde 40’ı işletme giderlerine ayrılırken yüzde 60’lık kısmı havuz sisteminde toplanıp yatırımcıya kira geliri olarak aktarılacak. 15+5 yıl boyunca Erkanlı Grup ve AssetCampus’un işletmesini üstleneceği Univa Öğrenci Evi Kampüsü, yatırımcısına aynı zamanda 5 yıllık kira garantisi veriyor.

‘En iyi mimari tasarım’

Sakarya Üniversitesi’nin hemen yanında yer alan Univa Öğrenci Evi Kampüsü, bir yandan öğrencilerin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde donatılırken diğer yandan da estetikten ödün vermeyen kaliteli bir yaşam alanı sunuyor. Gayrimenkul sektörünün en iyilerini belirlemek amacıyla düzenlenen “Sign of City Awards 2016”da Univa, Türkiye’nin En İyi Mimari Tasarım Ödülü’ne layık görüldü.