41. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul 8 Mayıs'ta Kapılarını Açıyor 

Balkanlar, Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ülkeleri, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’yı kapsayan geniş bölgedeki en büyük, dünyada ise 5 büyük yapı fuarından biri olan 41. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, 8 Mayıs Salı günü, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açıyor.

8-12 Mayıs tarihleri arasında devam edecek fuarın bu sene 41. yılına özel olarak hazırlanan ‘İş Geliştirme Platformu Etkinlik Programı’ kapsamında oluşturulan ‘YAPI SAHNE’ ve ‘YAPI ARENA’ fuar süresince hem katılımcıların hem de ziyaretçilerin faydalanabileceği etkinliklere sahne olacak.

8 Mayıs Salı günü, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi / Batı Fuaye Alanında Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, ITE Group Bölge Direktörü Kemal Ülgen’in ve Türk yapı sektörünün önemli temsilcilerinin de katılımı ile düzenleyeceğimiz Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul açılış töreninde siz değerli basın mensuplarını da aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Yapı Sektörü Gündem Forumu Sektörün Nabzını Tutacak

Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul’un en önemli yapı oturumlarından biri olan ‘Yapı Sektörü Gündem Forumu’nda ise sektörün geçirdiği yıl malzeme, inşaat, ekonomi ve planlama perspektiflerinden değerlendirilirken sektörün gelecek projeksiyonları tartışılacak. Yapı Sektörü Gündem Forumu’nun katılımcıları arasında İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Başkanı A. Nazmi Durbakayım, Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Ferdi Erdoğan, Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) Başkanı Ö. Selçuk Özdil, Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Gürsel Öngören, Gayrimenkul ve İnşaat İşbirliği Platformu (GİİP) Genel Sekreteri Av. Mehmet Ali Kandemir, Gayrimenkul için Strateji Platformu (GİSP) Başkan Yardımcısı Mehmet Ersül, Türk Müşavir Mühendisler ve Mimarlar Birliği (TMMMB) Başkanı A. Süreyya Ural, Urban Land Institute Türkiye (ULI Türkiye) Başkanı Zafer Baysal ile Serbest Mimarlar Dernekleri (SMD)’nden Türk SMD Başkanı Aytek İtez,İstanbul SMD Başkanı Sibel Dalokay Bozer veİzmir SMD Başkanı Hüseyin Egeli yer alacak. ‘Yapı Sektörü Gündem Forumu’ 8 Mayıs Salı günü, Yapı Arena’da saat 15.00’de başlayacak.

Program

Yer : Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi / Batı Fuaye Alanı

Tarih : 8 Mayıs 2018, Salı

Saat : 10.30 karşılama

11.00 Açılış konuşmaları

12.00 / 13.30 VIP Fuar Turu

*NOT: Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul Etkinlik programı detaylı olarak ayrıca ekte bilgilerinize sunulmuştur.

Etkinlik Detayları

Etkinlik Başlangıcı: 
08/05/2018 10:30 TR

Etkinlik Bitişi: 
07/05/2018 17:00 TR

Mekan: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi / Batı Fuaye Alanı