İstanbul’un Kordonboyu Caddesi diye anılan ve şirin bir kıyı kasabası görünümü taşıyan Büyükçekmece Sahili’nin en nezih mekanlarından Büyükçekmece Sosyal Tesisi, özellikle güne lezzet dolu bir başlangıç yapmak isteyenlerin vazgeçilmez adresi oluyor.

Üç tarafı denizlerle çevrili İstanbul’un en güzel sahillerinden biridir Büyükçekmece. İzmir’in meşhur Kordonboyu’ndaymışsınız ya da şirin bir kıyı kasabasındaymışsınız hissini yaşatan Büyükçekmece Sahili, yaz – kış özellikle güneşin sıcak yüzünü gösterdiği günlerde, deniz havası almak isteyen İstanbulluları büyük bir memnuniyetle ağırlar.

İşte böyle bir İstanbul sabahına enfes bir kahvaltıyla lezzet dolu bir başlangıç yapmak istiyorsanız eğer, en doğru yer elbette İBB Büyükçekmece Sosyal Tesisi’dir.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nce 2014 yılında hizmete sunulan Büyükçekmece Sosyal Tesisi, şehir yaşantısının koşuşturmacasına inat stresten uzak bir gün geçirmek isteyenler için dört mevsim kafeterya hizmeti sunuyor.

Büyükçekmece sahilinde yeşillikler içerisinde, minimal tasarımı ve modern mimarisiyle dikkat çeken tesis, misafirlerini 70 kişilik bahçe bölümü ve 30 kişilik kapalı kafeteryası ile deniz manzarası eşliğinde ağırlar.

İsterseniz aileniz ve sevdiklerinizle bir arada güzel bir kahvaltı için sahil gezintisinden sonra aperatif bir şeyler atıştırmak için ya da sadece bir fincan kahve eşliğinde dost sohbetleri için Büyükçekmece Sosyal Tesisi sizleri bekliyor.

ADRES

Fatih Mah Piyade Sokak Kordonboyu Caddesi No:7 /Büyükçekmece

444 10 34