Zanlıların deposunda yapılan aramalarda 400 bin TL değerinde kaçak puro, sigara ve sigara tütünü ele geçirildi.

İstanbul Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yurt dışından ülkemize kaçak olarak sokulan dünyaca ünlü puro, sigara ve sigara tütününü zengin müşterilerine servis yapan 2 kişiyi takibe aldı.

UKRAYNALI MANKENLE VİP PURO SERVİSİ

Kaçakçıların Fatih’teki deposunu tespit eden Kaçakçılık polisi teknik takip çalışması başlattı. Zanlıların kaçak puro, sigara ve sigara tütününü zengin müşterilerine Ukrayna uyruklu bir mankenle gönderdiği belirlendi.

KAÇAK PURO KURYESİ MANKEN YAKALANDI

Yapılan operasyonda, kaçak puro, sigara ve tütünleri zengin müşterilerin ev ve işyerlerine kadar götüren Ukrayna uyruklu manken M.A. gözaltına alındı.

KAÇAK PURO DEPOSUNA OPERASYON DÜZENLENDİ

Ülkemize kaçak yollardan sokulan puro, sigara ve sigara tütününün depolandığı Fatih’teki bir işyerine baskın düzenlendi. Yapılan operasyonda, piyasa değeri 400 bin TL olan 21 bin 820 adet kaçak puro, 2 bin 330 adet kaçak sigara ve 478 kilo sigara tütünü ele geçirildi.

UYANIK KAÇAKÇILAR YAKALANDI

Operasyonda, yurt dışından getirdikleri puro, sigara ve tütünleri hatırlı müşterilerine Ukraynalı manken ile servis yapan A.E., O.K. ve A.C. gözaltına alındı.

DEPO SAHİBİ TUTUKLANDI

Polisteki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen O.K., A.C. ve Ukraynalı Marken M.A. savcılık sorgularının ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, depo sahibi A.E. tutuklandı.