Gaziosmanpaşa’da bir otomobile yönelik kalaşnikoflu silahlı saldırı düzenlendi. Otomobilde bulunan A. M. hayatını kaybederken, M.A. B. ve B. I. yaralandı. Olay sonrası 2 saldırgan bir otomobille olay yerinden kaçtı.

Gaziosmanpaşa Barbaros Hayrettinpaşa Mahallesi 1009 Sokak üzerinde akşam saat 17.10 sıralarında meydana gelen olayda; beyaz renkli Golf marka bir otomobilde bulunan 2 kişi Auidi marka otomobilde bulunan 3 kişiye uzun namlulu silahlarla yaylım ateşinde bulundu.

SALDIRGANLAR OLAY YERİNDEN KAÇTI

Yüzlerce merminin kullanıldığı saldırı sonrasında otomobilde bulunan A. M. hayatını kaybederken M. A. B. ve B. I. yaralandı. Olay sonrası 2 saldırgan kaçmayı başardı. 

YARALI ÇAĞLAYAN ADLİYESİ SİLAHLI ÇATIŞMA OLAYININ FAİLİ

Yaralanan kişiler arasında bulunan B. I’ın 21 Eylül günü Çağlayan Adliyesi’nde çıkan ve 1 kişinin yaralandığı silahlı çatışmanın faillerinden olduğu ve bugün tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldığı öğrenildi.

İKİ ÇETENİN KANLI ÇATIŞMASI SÜRÜYOR

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri yürüttükleri çalışmada, Gaziosmanpaşa’da saldırıya uğrayan 3 kişinin Volkan Reçber isimli organize suç örgütüyle ortak hareket eden kişiler olduğunu tespit etti. Volkan Reçber ve Arap Emrah takma isimli Emrah Sever çeteleri arasında uzun süredir silahlı çatışmanın devam ettiği belirtildi.

Arap Emrah çetesinin Volkan Reçber’in 2 adamını Sultangazi”de öldürdüğü, daha sonra Volkan Reçber”in de adamlarının Çağlayan Adliyesi’nde Arap Emrah’ın adamlarına saldırı düzenlediği, bugün yaşanan olayda da, Arap Emrah gurubunun Volkan Reçber ile ortak hareket eden A. M., M. Ali B. ve B. I.’a yönelik silahlı saldırı düzenlediği tespit edildi.

ÇETE LİDERİ ARANIYOR

Gaziosmanpaşa’da düzenelenen ve 1 kişinin öldüğü silahlı saldırıyı düzenleyen kişinin de Emrah Sever ve 1 adamı olduğu değerlendiriliyor. Polis ekipleri organize 2 suç örgütüne yönelik çalışmasını sürdürüyor.