Son dakika haberine göre; Anadolu Adliyesi İcra Müdürlüğü'nde görev yapan müdür yardımcısı Yunus Y. rüşvet alırken suçüstü yakalanarak cezaevine gönderildi. Görev yeri, ev ve aracında çıkanlar ise şoke etti.

Anadolu Adliyesi 13. İcra Müdürlüğü'nde icra müdür yardımcı olarak görev yapan Yunus Y. hakkında rüşvet aldığı iddiasıyla ihbarda bulunuldu.

Habertürk Haber Merkezi'nden Arzu Kaya'nın haberine göre; Müdür yardımcısı hakkında soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında önceden seri numaraları tespit edilmiş 3 bin lira rüşvet parasını alırken Yunus Y.'ye suçüstü yapıldı.

PARALAR İCRA DOSYASININ İÇİNDE

İcra müdür yardımcısının üst aramasında montunun cebinde 5 bin 454 lira ele geçirilirken, adliyedeki kullandığı masa ve çekmecesinde ise çıkanlar şaşkınlık yarattı. Yunus Y.'nin çekmecesinde bir icra takip dosyasının içinde 50 lira, 10 adet kendi adına kayıtlı kredi kartı, 13 adet de 1 Amerikan Doları, 200 Euro, 3 bin 385 Türk Lirası, 2 adet altın, 4 adet kendi adına kayıtlı silah taşıma ruhsatı ele geçirildi.

RÜŞVET SUÇUNDAN TUTUKLANDI

Şüphelinin evinde ve aracında yapılan aramada da çıkan 11 bin 550 dolar ve 5 bin 600 Euro, 141 adet CD ve 18 DVD, notebook, navigasyon cihazı kark okuyucular, hafıza kartı ve USB bellekler, 4 adet tabanca ve çok sayıda fişek, çok sayıda markalı gözlük ile saat, kamera, fotoğraf makinesi, pasaport ve not defterine el konuldu. Şüpheli Yunus Y., tutuklanması talebiyle Anadolu 3. Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Rüşvet suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.