Mizah Dergiciliğinden Sonunda İyi Bir Haber
Hardalist Mizah Dergisi’nin 3. Sayısı Çıktı!

Mizah dergilerinin kapandığı, sayfa boyutunu küçülttüğü ve içeriğini azalttığı son dönemde Hardalist Mizah Dergisi Eylül ayında Dergilik uygulamasında başladığı yayın hayatına Kasım ayında çıkan 3. Sayısı ile gelişerek devam ediyor.

2014 yılında Hardal Dergi ismiyle basılı bir yayın olarak çıkan dergi, 8. sayısında basılı hayatına ara vermiş ve Derginin yayıncıları Ahmet Özdemir ve Feridun Demir, kullanıcılarının çizerlerin balonsuz karikatürlerine balon ekleyerek kendi karikatürlerini yaratabildiği Hardalist uygulamasını geliştirmişti. Uygulama artan bir ilgi ile büyürken, Mizah Dergiciliğin girdiği bu zor döneminde sektörün dijital dünyaya adapte olarak devam etmesi için yeni yayın olanaklarını sorgulayan ekip, Turkcell'in geliştirdiği ve milyonlarca kullanıcıya ulaşan Dergilik uygulamasında yer alacak Hardalist isminde yeni bir dijital mizah dergisi çıkardı.

Aylık olarak çıkan derginin yeni ve eski sayıları Dergilik uygulamasından ücretsiz olarak indirilip okunabiliyor. 28 sayfalık derginin Kasım sayısında Evrensel Barış BERKANT, Fatih NADİR, Turgut DEMİR, Uğur ATAY, Onur KARADURMUŞ, Ufuk ÇELİK, Cemil AÇIKKOL, Hekim Ali BABACAN, Feridun DEMİR, Türkay GÜNEŞ, Tanju ÖZKAN, Anıl AKGÖNÜLLÜ karikatürler ve mizah yazıları ile yer alıyor.