Bahçelievler’de bulunan bir AVM’ye liderliğini ‘Max’ takma isimli Mehmet Sabri Şirin’in yaptığı ‘Şirinler’ çetesine operasyon düzenlendi. Mehmet Sabri Şirin ve 7 adamı gözaltına alındı.

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Bahçelievler’de bulunan bir AVM’ye akşam saatlerinde operasyon düzenledi.

VATANDAŞ PANİK YAŞADI

AVM’nin içerisinde ve etrafında Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerini gören vatandaşlar, ‘terör operasyonu oluyor, rehin alma operasyonu oluyor’ şeklinde algılayarak kısa bir süre panik yaşadı. Yüzlerce vatandaş polis 155 imdat servisini arayarak yaşanan olayları ihbar etti.

MAX VE 7 ADAMI KISKIVRAK YAKALANDI

Uzun süredir Şirinler çetesini takip eden Organize Şube Müdürlüğü ekipleri, Bahçelievler’deki bir AVM’de adamlarıyla birlikte yemek yiyen Max takma isimli Mehmet Sabri Şirin ve 7 adamını kıskıvrak yakaladı.

YILLARDIR SARALLAR ÇETESİYLE ÇATIŞIYORLAR

Şirinler çetesinin liderliğini Max olarak bilinen Mehmet Sabri Şirin yürütüyor. Sarallar çetesi ile birlikte hareket eden Şirinler çetesi bir anlaşmazlık nedeniyle araları açıldı. Şirinler ve Sarallar çetesi arasında kanlı hesaplaşmalar yaşanıyor.