MOİ Sahne’de bu hafta

İstanbul’un en renkli sahnesi MOİ Sahne bu hafta yetişkinler ve çocuklar için tiyatroyla dolu olacak

Mall of İstanbul’da yer alan MOİ Sahne her hafta birbirinden keyifli tiyatro oyunlarına, konserlere ve sahne gösterilerine ev sahipliği yapıyor. Bu haftanın etkinlik takvimi ise şöyle:

8 Kasım Çarşamba günü, saat 20.30’da Ferhan Şensoy’dan tek kişilik oyun ‘Ferhangi Şeyler 30 Yaşında

Ferhan Şensoy, 1987 yılından beri 2000’den fazla kez sergilediği tek kişilik oyunu ‘Ferhangi Şeyler’ 30. yılında MOİ Sahne’de izleyiciyle buluşuyor. Her sezon kendini yenileyen oyunda usta tiyatrocu, güncel ve siyasi hayata dair konuları mizahi bir dille yorumluyor. ‘Ferhangi Şeyler 30 Yaşında’ 8 Kasım 2017 Çarşamba günü saat 20.30’da MOİ Sahne’de izlenebilir.

10 Kasım Cuma günü, saat 20.30’da tiyatro oyunu ‘Kızgın Damdaki Kedi

“Mutlu aileler birbirlerine benzer. Her mutsuz aileninse kendine özgü bir mutsuzluğu vardır.” diye başlamış Tolstoy, Anna Karenina’ya. Ya öyle değilse? Ya mutsuz aileler de birbirine benziyorsa?”

Dünyanın en önemli oyun yazarlarından biri sayılan Tennesee Williams’ın kaleme aldığı, orijinal adı ‘Cat On a Hit Tin Roof’ olan oyun ‘Kızgın Damdaki Kedi’, MOİ Sahne’de sanatseverle buluşuyor. Sırça Kümes adlı oyunuyla adını dünyaya duyuran Williams, ‘Kızgın Damdaki Kedi’ adlı oyunuyla Pulitzer ve Tiyatro Eleştirmenleri Birliği Ödülü aldı. Kızgın Damdaki Kedi; Serkan Salihoğlu, Feri Baycu Güler, Tuğrul Tülek çevirisiyle ve Serkan Salihoğlu yönetmenliğinde sahneleniyor. Oyunda Sezin Akbaşoğulları, Tuğrul Tülek, Ayten Uncuoğlu, Ünal Silver, Bennur Duyucu, Ömür Kayakırılmaz rol alıyor. Kızgın Damdaki Kedi, 10 Kasım 2017 Cuma günü saat 20.30’da MOİ Sahne’de izlenebilir.

11 Kasım Cumartesi günü, saat 13.00-15.00-17.00’de Çocuk Müzikali ‘Rafadan Tayfa Müzikali’

Keşif, bilgi ve eğlence dolu bir çocuk müzikali ‘Rafadan Tayfa Müzikali’ MOİ sahne’de çocuklarla buluşuyor. Eğer güzel ülkemizi daha önce hiç görmemiş bir kişiye anlatmak isteseniz ne yapardınız? İşte Akın da aynı soruya cevap bulmak için Rafadan Tayfa ile beraber eğlenceli bir maceraya çıkıyor. Bu toprakların bizim için ne anlama geldiğini daha önce hiç görmediğiniz bir şekilde anlatıyor.



Türkiye’nin dört bir yanını Rafadan Tayfa ile keşfedeceğiniz, ülkemiz güzelliklerini en doğal haliyle görüp, geleneklerimizi, kültürümüzü ve tabii ki değerlerimizi daha önce hiç olmadığı samimilikte, en özgün şarkılar ve müziklerden dinleyeceğiniz bu maceraya siz de katılın. Rafadan Tayfa Müzikali, 11 Kasım 2017 Cumartesi günü saat 13.00-15.00 ve 17.00olmak üzere üç farklı seansta MOİ Sahne’de izlenebilir.

12 Kasım Pazar günü, saat 19.00’da tiyatro oyunu ‘Kırkından Sonra’

55. sanat yılında Ayşen Gruda’nın başrolünde oynadığı komedi tufanı ''Kırkından Sonra'' MOİ Sahne’de seyirciyle buluşuyor. Oyunda Ayşen Gruda, Mahmut Gökgöz, Ahmet Taşdemir, Özge Ünlütezcan, Onur Harpa rol alıyor.

Kim demiş ‘Her şeyin bir zamanı vardır’ diye? Sen istediğin kadar kapat kapını, pencereni, yeminler et, kendine sözler ver ‘Bir daha mı? Aslaa!’ diye. Aşk bir rüzgâr gibi geçip, giriverir kalbinize. Sonra uğraşıp dursun insanlar, yok yaşın kırkı geçmiş, yok bu yaşta aşk da neymiş diye. Bazen en iyi tedavi aşktır, sevgidir. Oyundaki kadınla adam anlaşmışlar, sevmişler birbirlerini "Kırkından Sonra Sevmek de Mümkün" demişler. Öyleyse bize söz söylemek değil, bu oyunu izlemek düşer. Kırkından Sonra, 12 Kasım 2017 Pazar günü, saat 19.00’da MOİ Sahne’de izlenebilir.

Etkinliklerin biletleri www.biletix.com’dan ve MOİ Sahne gişesinden temin edilebiliyor. Tüm etkinlikler hakkında ayrıntılı bilgi www.moisahne.com adresinden alınabiliyor.

Ayrıntılı Bilgi

Mall of İstanbul, MOİ Sahne

Adres: Süleyman Demirel Bulvarı Mahmutbey

Başakşehir/İstanbul

www.moisahne.com

Instagram: @moisahne

Tel: 0212 801 10 88/ 400