İstanbul'un en renkli sahnesi MOİ Sahne bu hafta da konserler ve gösterilerle dolu olacak.

Mall of İstanbul’da yer alan MOİ Sahne her hafta birbirinden keyifli tiyatro oyunlarına, konserlere ve sahne gösterilerine ev sahipliği yapıyor. Bu haftanın etkinlik takvimi ise şöyle:

21 Kasım Salı günü, saat 20.00’da ‘İstanbul Modern Folk Müziği Topluluğu’ konseri

İstanbul Modern Folk Müziği Topluluğu, zengin orkestra müziğiyle MOİ Sahne’de sanatseverlerle buluşuyor. İstanbul Modern Folk Müziği Topluluğu; Türk ve Batı enstrümanlarından oluşan karma bir orkestra ve çeşitli türlerde eserler seslendiren solistlerden oluşan toplam 30 üyesi bulunuyor. Topluluğun repertuarındaki eserler, geleneksel ve çağdaş müzik kavramlarını bir potada eriten sanatçıları tarafından aranje ediliyor.

Genel olarak topluluğun repertuarında, Türk Halk Müziği, Klasik Türk Müziği, Klasik Batı Müziği ve Dünya Müziklerinden eserler yer alıyor. Toplulukta düzenlemeci ve yorumcu olarak her biri kendi konusunda üstün deneyime sahip sanatçılar görev yapıyor.

Kurulduğu günden bu güne kadar Yurt dışında Almanya, Fransa, İngiltere, Tunus, Bosna Hersek, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Azerbaycan’da konserler veren topluluk, yurt içinde ise başta İstanbul olmak üzere birçok şehirde konserler verdi. İstanbul Modern Folk Müziği Topluluğu konseri 21 Kasım 2017 Salı günü saat 20.00’da MOİ Sahne’de izlenebilir.

24 Kasım Cuma günü, saat 20.30’da müzikal gösteri ‘Animals Musical’

Animals Musical, Gate Sahne Sanatları’nın 88 kişilik dev kadrosuyla MOİ Sahne’de sanatseverlerle buluşuyor. İnsan vücuduyla entegre dev hayvan kuklaları, 5 sesli polifonik koro, uluslararası standartlardaki müziklerinin birleştiği etnik ve modern koreografiler, geleneksel temalar taşıyan el işçiliği benzersiz kostümleri sizleri büyüleyici etkisinin içine alacak.

Animals Musical, Fantastik bir Afrika Hikayesi: Asırlar boyu; aynı toprağın çocukları birbirleriyle savaştı. Nesiller değildi sadece yok olan, Afrika’nın nefesiydi kaybolan. Ubhuntu kabilesi için barışı sürdürmek en önemli şeydi, çünkü Ubhuntu’lar için herkes saf doğar ve Afrika’nın sırrı da budur. Madalyonun diğer tarafındaysa savaşçı Kunta kabilesi ve bu savaşın arasında kalan imkânsız aşk’ın hikâyesi vardı. Animals Musical, 24 Kasım 2017 Cuma günü saat 20.30’da MOİ Sahne’de izlenebilir.

26 Kasım Pazar günü, saat 19.00’da tiyatro oyunu ‘İnternette Tanışan Son Çift’

Kahkaha dolu oyun ‘İnternette Tanışan Son Çift’ MOİ Sahne’de izleyiciyle buluşuyor.

Aranızda hiç internette tanıştığı biriyle buluşmayan var mı? Peki ya şimdiki eşiyle face'ten tanışan? Tinder'dan konuştuğu çocuk felaket çıkanlar? Evet, devir internette tanışma devri. Kimse artık Üsküdar'a giderken bir mendil bulmuyor, barlarda karşılaşmıyor, kampüste çarpışıp tanışmıyor. Herkes kendi evinde, bilgisayar ekranının karşısında pijamayla oturuyor. İnternetten market alışverişi yapıyor, tanışıyor, soyunuyor, dudakları birbirine değmeden öpüşüyor. Elmas ve Ozan gibi. Onlar kadar uçlarda olmasa da biz de benzer şeyler yaşıyoruz. Bir hayale aşık olmak. Kendinin en iyi olduğunu düşündüğün versiyonunu yaşatmak. İkisi birbirine tamamen zıt, normal şartlarda asla tanışamayacak çiftimizin yaşadıklarını stalk'lamaya ne dersiniz? Oyuncular: Akasya Aslıtürkmen, İlker Yiğen. İnternette Tanışan Son Çift, 26 Kasım 2017 Pazar günü, saat 19.00’da MOİ Sahne’de izlenebilir.

Etkinliklerin biletleri www.biletix.com’dan ve MOİ Sahne gişesinden temin edilebiliyor. Tüm etkinlikler hakkında ayrıntılı bilgi www.moisahne.com adresinden alınabiliyor.

Ayrıntılı Bilgi

Mall of İstanbul, MOİ Sahne

Adres: Süleyman Demirel Bulvarı Mahmutbey

Başakşehir/İstanbul

www.moisahne.com

Instagram: @moisahne

Tel: 0212 801 10 88/ 400