İstanbul Blue Night Mixed Festival, sahnenin devlerini mix’liyor! 


7 Nisan Cumartesi günü KüçükÇiftlik Park'ta gerçekleşecek İstanbul Blue Night Mixed Festival'i
 

Yılın ilk açıkhava festivali KüçükÇiftlik Park’ta

İstanbul Blue Night Mixed Festival, sahnenin devlerini mix’liyor!

Şehrin olmazları olduran festivali İstanbul Blue Night, bu yıl mixed konseptiyle Türk Rock müziğine damga vuran isimleri sahnede bir araya getiriyor. Duman’ın Nejat Yavaşoğulları, Hayko Cepkin’in Moğollar ve Manga’nın Fatma Turgut’la birlikte performans sergileyeceği ana sahnenin yanı sıra Yok Öyle Kararlı Şeyler, Ars Longa ve Nadas, İstanbul Blue Night Records yan sahnesinde hayatla eğlenceyi karıştıracak!

İstanbul Blue Night Mixed Festival, 7 Nisan Cumartesi günü KüçükÇiftlik Park’ta olmazları olduracak! Sezonun ilk açıkhava festivali hayatı eğlenceye, üstadları yeni neslin yıldızlarına karıştıracak. Türk rockseverlere unutulmaz bir gün yaşatmaya hazırlanan İstanbul Blue Night Mixed Festival’in ana sahnesinde Duman ve Nejat Yavaşoğulları, Hayko Cepkin ve Moğollar, Manga ve Fatma Turgut aynı sahneyi paylaşacak. Ayrıca heyecan verici performanslarıyla Yok Öyle Kararlı Şeyler, Nadas ve Ars Longa, İstanbul Blue Night Records yan sahnesinde gençleri coşturacak!

Açıkhavada benzersiz deneyimler

Dev isimlerle benzersiz bir rock şöleni sunmaya hazırlanan İstanbul Blue Night Mixed Festival’deki deneyim noktaları da katılımcılara yepyeni tecrübeler sunacak. Müzik, eğlence ve sokak hayatını bir araya getiren, şehrin olmazları olduran festivali İstanbul Blue Night Mixed Festival’in biletleri Biletix’te!

Tarih: 7 Nisan 2018, Cumartesi

Yer: KüçükÇiftlik Park

Kapı Açılışı: 14.00

Bilet Satışı:

www.biletix.com