Wish More Hotel Istanbul, 2-4 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek Evlilik Dünyası, Evlilik Hazırlıkları Fuarı’na özel bir sürpriz hazırladı. 
 

Evlilik Dünyası, Evlilik Hazırlıkları Fuarı’na gelen çiftlere büyük sürpriz

Wish More Hotel Istanbul’dan 1300 TL’lik hediye!

Wish More Hotel Istanbul, 2-4 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek Evlilik Dünyası, Evlilik Hazırlıkları Fuarı’na özel bir sürpriz hazırladı.

Bu yıl 16’ncısı gerçekleşecek fuara katılım gösteren lüks otel, düğün sözleşmesi yapan tüm ziyaretçilerine 1300 TL değerinde ‘gelin hamamı’ hediye edecek.

Wish More Hotel Istanbul, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı Salonlarında 2-4 Şubat tarihleri arasında 16’ncısı gerçekleşecek Evlilik Dünyası, Evlilik Hazırlıkları Fuarı’na damgasını vuracak. 5 yıldızlı otel, bu özel fuara katılım göstererek, mevsime göre tercih edilebilecek kapalı ve açık olmak üzere iki farklı davet alanından biri için düğün sözleşmesi gerçekleştiren ziyaretçilere 10 kişilik gelin hamamı hediye ediyor.

Asırlardır süregelen bir gelenek olan gelin hamamını çok özel anılarla dolu unutulmaz bir güne dönüştüren Wish More Hotel Istanbul’un lüks ve modern Fitness & SPA merkezi kusursuz hizmetleri ile öne çıkıyor. Lüks otel fuar gelinlerine, 50 dakikalık kese ve köpük masajı, müzik yayını, 3 saatlik hamam kirası ve meyve tabağı ile meşrubat servisini kapsayan 1300 TL değerindeki 10 kişilik gelin hamamını hediye ederek tarih kokan bu ritüeli taçlandırıyor.

Wish More Hotel Istanbul hakkında:

Wish More Hotel Istanbul, 2016 yılında Bayrampaşa’da hizmete açılmıştır. 5 yıldızlı otel kategorisindeki otel, metro istasyonuna yürüme mesafesinde bulunan merkezi lokasyonu, gönülden servis yaklaşımı, kent kültürünü yansıtan hizmet özellikleri ve iş dünyasına özel yenilikçi uygulamaları ile gerek iş gerek tatil amaçlı seyahat eden misafirlerine, keyifli ve konforlu bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Wish More Hotel Istanbul’un 29’u süit toplam 198 odası, 7 toplantı salonu, bir konferans salonu, bir balo salonu, açık etkinlik alanı ve restoranı bulunmaktadır. 2000 metrekare alana kurulu Wish More Fitness & SPA hem otel misafirlerine hem de otel dışından üyelere açıktır. Wish More Hotel, Türkiye çapında ve uluslararası alanda hizmet veren bir oteller zinciri oluşturmayı hedeflemekte, otelcilik sektörüne bir Türk markası kazandırma misyonu ile faaliyet göstermektedir.