Çocuklar İçin Oyunculuk Atölyesi Minik Mimikler

Kasım 18 @ 13:00

Süre: 13 Hafta
6-10 yaş arası çocuklar için
Her Cumartesi 13.00 – 14.45
Eğitmen: Gülçin Karahasanoğlu
Fiyat: 1.300 TL

Nedir?

Bir toplantıda çekinmeden fikrini söyleyebilmek, eğlenmek isteyince dans etmekten utanmamak, toplum içinde konuşabilmek, sorumluluk alıp takım halinde çalışabilmek, sanatı ve emeği takdir edip alkışlamak gibi sosyal değerleri insan ancak küçük yaşlarda kazanabiliyor. Sahnenin tüm değerlerine sahip çıkan Sahne Beşiktaş çocuklara özel bir tiyatro atölyesi düzenliyor.

Nasıl?

Sahne Beşiktaş’ta düzenlenecek Minik Mimikler tiyatro atölyesinde tecrübeli çocuk tiyatrosu oyuncu ve yönetmeni Gülçin Karahasanoğlu’nun eğitmenliğinde, çocuklar bir tiyatro oyununun hikayesini beraber çıkaracaklar, dekorunu beraber yapacaklar ve 13 haftanın sonunda yaratıcı drama yöntemlerinden de faydalanarak sahnede seyirci karşısında bir tiyatro oyununu sergilemeye hazır hale gelecekler.

Eğitmen Hakkında

1982 doğumlu Gülçin Karahasanoğlu 2005 yılında
İstanbul Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu.
Aynı yıl Büyümeyen Çocuklar Tiyatrosu adıyla kendi tiyatrosunu kurdu. Kendine ait 4 çocuk tiyatrosu sahneledi. Tecrübesini akademik olarak güçlendirmek istediğinden Kadıköy Halk Eğitim Merkezi “Uygulamalı Tiyatro” bölümünü bitirdi ve ardından Uludağ Üniversitesi Yaratıcı Drama Eğitmenliği sertifika programını tamamladı.
2009 yılında televizyon ve medya dünyasına adımını attı ve Maltepe Üniversitesi Radyo – Tv Programcılığı bölümünden mezun oldu.
Televizyonda birçok projede yönetmen yardımcılığı, editör, program koordinatörlüğü ve kurgu editörlüğü alanlarında çalıştı.
2014 yılında TVem kanalında “ Bir Masalım Var” isimli çocuk programını hazırladı ve sundu.
Başta çocuklar olmak üzere, gerek yaptığı sanatı gerekse anlatacak hikayelerini mümkün olduğunca çok kişi ile paylaşmak istediğinden İşaret dili öğrendi.

Detaylar

Tarih:

Kasım 18

Saat:

13:00

Etkinlik Category:

Eğitimler

http://www.sahnebesiktas.com