CAPACITY AVM’DE TEKNOLOJİ FESTİVALİ BAŞLIYOR 

20 - 31 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek ‘’Teknoloji Festivali ‘’ kapsamında; Sanal Gerçeklik, 3D Yazıcı Etkinliği , Robotik ve Maker Çocuk Atölye çalışmaları 13.00 – 20.00 saatleri arasında gerçekleşecek olup, tüm ziyaretçilere ücretsiz olarak bu keyifli deneyimi yaşayabilecektir.
 

CAPACITY AVM’DE TEKNOLOJİ FESTİVALİ BAŞLIYOR

Ferah ve şık mimarisi içindeki kusursuz marka karması, kafe ve restoranları, yenilenen ve özel olarak hizmet veren sinema salonlarıyla alışverişin ve eğlencenin merkezi olan Capacity AVM, sergileri, özel günler için planlanan aktiviteleri, kazandıran kampanyalarıyla yaşamın merkezi olarak konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Yıl içinde 7’den 77’ye tüm ziyaretçilerin ilgisini çeken etkinlikler düzenleyen Capacity AVM, sömestr tatili için teknolojik yenilikleri deneyimleyebileceğiniz interaktif saha oyunları ile muhteşem bir program hazırladı.

20 - 31 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek ‘’Teknoloji Festivali ‘’ kapsamında; Sanal Gerçeklik, 3D Yazıcı Etkinliği , Robotik ve Maker Çocuk Atölye çalışmaları 13.00 – 20.00 saatleri arasında gerçekleşecek olup, tüm ziyaretçilere ücretsiz olarak bu keyifli deneyimi yaşayabilecektir. Ayrıca Teknoloji Festivali boyunca GIF Booth fotoğraf alanında çok özel aktivitesiyle eğlenceli karelerin çekimi yapılırken, 3D yazıcı teknolojisiyle de üretilen sürpriz hediyelere sahip olabileceklerdir.

Capacity AVM, Teknoloji Festivali kapsamında 27 Ocak’ta gerçekleştirilecek liseler arası VEX EDR Robotik Turnuvası’na da ev sahipliği yapıyor olacak.

İstanbul geneli liselerin katılacağı VEX EDR Turnuvası’nda takımlar, resmi yarışma hakemi eşliğinde uluslararası standartlara uygun yarışma kurgularındaki görevleri yerine getirip rakiplerine üstünlük sağlamaya çalışıp, finalist olmak için yarışacaklar.

Capacity AVM, 2018 yılında da birbirinden ilgi çekici ve eğlenceli etkinliklerle ziyaretçilerin buluşturmaya devam edecek.

SANAL GERÇEKLİK (VR) ATÖLYESİ

Sanal gerçeklik (VR) teknolojisi ile geliştirilmiş bisiklet sürüş simülasyonu ve en ilginç VR uygulamalarının deneyimlenebileceği atölye çalışmaları ziyaretçiler ile buluşacak.

3D YAZICI ATÖLYESİ

3D yazıcı atölyesinde ziyaretçiler 60’dan fazla 3D yazıcı ile basılmış objeyi sergi alanında inceleyebilecek ve aktif olarak üretim yapan 3D yazıcıların çalışma prensibi ve teknolojisi hakkında hakkında bilgi edinebilecekler.

ROBOTİK ATÖLYESİ

Robotik Atölye kapsamında ziyaretçiler VEX IQ robotları ile uluslararası standartlara uygun oyun sahalarında anlık olarak yarışabilecek ve VEX IQ robotlarının kullanım alanlarına yönelik montaj ve programlama hakkında bilgi edinebilecekler.

MAKER ATÖLYESİ

Minik ziyaretçilerin hayal güçlerini kullanarak kendilerine özgü elektronik tabanlı icatlar ve ürünlergeliştirebileceğI, 3D yazıcı kalemler ile 3 boyutlu çizimler yapabilecekleri ve giriş seviyesinde kodlama bilgisi alabilecekleri atölye çalışmaları yapılacaktır.

GIF BOOTH

Kiosk önünde ziyaretçilerin fotoğrafları çekildikten sonra gif formatında kendilerine hediye edilecektir.