14. Uluslararası Kozmetik, Güzellik ve Kuaför Fuarı, BeautyEurasia

Avrasya Bölgesi’nin en büyük kozmetik fuarı olan 14. Uluslararası Kozmetik, Güzellik ve Kuaför Fuarı - BeautyEurasia; 12 Nisan Perşembe günü, İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açıyor.12– 14 Nisan 2018 tarihleri arasında devam edecek fuarda birbirinden renkli şovların yanı sıra güzellik trendlerinden marka sürdürülebilirliğine, franchise ve perakende zincir fırsatlarından yasadışı kozmetik ürünlerle mücadeleye kadar sektöre yön verecek pek çok konu farklı panel ve oturumlarda masaya yatırılacak.

Ivana Sert ‘Heart Breaker’ ile BeautyEurasia’da...

İlgi çekici panellerin yanı sıra ünlü isimleri de ağırlamaya hazırlanan BeautyEurasia Fuarı’nda Ivana Sert’de güzellik sırları ve trendlerini ziyaretçilerle paylaşmanın yanı sıra kendi adını taşıyan markasının yeni ürünü Heart Breaker rujlarının tanıtımını da yapacak. Fuarın ilk günü yapılacak lansman 9 numaralı salonda A810 numaralı stantta gerçekleştirilecek.

Dünyanın dört bir yanından üretici ve tedarikçilerin ürün, hizmet ve teknolojilerini bir araya getirerek sektörün nabzını tutacak ve birbirinden renkli görüntülere sahne olacak BeautyEurasia’da siz değerli basın mensuplarını da aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Program

Tarih: 12 Nisan 2018, Perşembe

Yer: İstanbul Fuar Merkezi / 9 ve 10.Hall

Saat: 10.00

*NOT: BeautyEurasia etkinlik programına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://beautyeurasia.com/Konferans/Konferans-Program%C4%B1

Etkinlik Detayları

Etkinlik Başlangıcı: 
12/04/2018 10:00 TR

Etkinlik Bitişi: 
14/04/2018 14:00 TR

Mekan: İstanbul Fuar Merkezi